help me!

Flyers & leaflets

Welkom bij Zwartopwit, expert in online drukwerk en dé referentie voor kwalitatieve flyers/leaflets en snelle service.

Het ZwartOpwit gamma bestaat uit flyers met rechte hoeken, ronde hoeken en in cirkelvorm, verkrijgbaar in verschillende standaardformaten steeds recto-verso full color bedrukt. Daarnaast biedt ZwartOpWit de mogelijkheid je flyer ook in je eigen formaat en/of vorm te drukken.

In het oog springende promo, daar ga je voor! Er is ook de keuze tussen tal van extra opties zoals boorgaten, perforeren, blinddrukken, nummeren …om je flyer net dat tikje extra te geven. En dit aan de beste prijzen en kortste leveringstermijn, standaard 3 tot 5 werkdagen.

Papiersoorten:

Zwartopwit biedt 15 standaard papiersoorten, gaande van onze lichte versie glanzende flyers de maco gloss 135g, tot flyers op maco silk, verkrijgbaar in verschillende gramages gaande van 115g tot 350g en steeds afgewerkt met een satijn lak in deze maco silk kwaliteiten.

Onze ecologische versie heet flyer eco silk , recto-verso bedrukt op cyclus print, beschikbaar in ’n light 130g en en heavy 300g versie en eveneens afgewerkt met een satijn lak.

En dan zijn er onze indrukwekkende LUX kwaliteiten. Flyers gedrukt op 350g maco silk papier en afgewerkt met één van onze laminaten in mat, glossy. Dat geeft je flyers een extra stevigheid en een ongekende luxe afwerking. Pareltjes van publiciteit!

Tot slot kan je kiezen voor postcard. Full color kaartjes op 260g enkelzijdig karton en eenzijdig afgewerkt met één van onze laminaten in mat, glossy. Luxueus aan de voorkant, handig beschrijfbaar aan de achterkant.

Met de spot-UV vernislaag op het mat laminaat van onze postcard- of LUX-kwaliteit kan je mooie accenten aanbrengen op specifieke plaatsen op je flyers.

alle producten