help me!

Flyers & leaflets

Welkom bij Zwartopwit, expert in online drukwerk en dé referentie voor kwalitatieve flyers/leaflets en snelle service.

Het Zwartopwit gamma bestaat uit flyers met rechte hoeken, ronde hoeken en in cirkelvorm, verkrijgbaar in verschillende standaardformaten steeds recto-verso full color bedrukt. Daarnaast biedt Zwartopwit de mogelijkheid je flyer ook in je eigen formaat en/of vorm te drukken.

In het oog springende promo, daar ga je voor! Er is ook de keuze tussen tal van extra opties zoals boorgaten, perforeren, blinddrukken, nummeren... om je flyer net dat tikje extra te geven. En dit aan de beste prijzen en kortste leveringstermijn, standaard 3 tot 5 werkdagen.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →