help me!

the proof of the paper
is in the printing

proefdruk A4

Je hebt onze website bekeken, een stalendoosje van De Verbeelding ontvangen en een weloverwogen keuze gemaakt in het papier dat je wil gebruiken. Dan blijft het nog steeds spannend hoe jouw ontwerp er zal uitzien eenmaal het gedrukt is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om aan voordelig tarief een proefdruk te maken. Gedrukt op het papier van jouw keuze, op dezelfde drukpers of printer en gratis geleverd.

bestel hier je proefdruk op A4 →
wit en spotlak

Sommige kwaliteiten kan je met wit of spotlak bedrukken. Zo kan je bij Brun en Rino wit toevoegen onder je kleurvlakken. Hierdoor voorkom je dat de kleur en textuur van het papier doordrukt in je ontwerp en worden de kleuren intenser. Om goed in te schatten wat het resultaat is, kan het handig zijn om vooraf een proefdruk te laten maken. Ook het resultaat van spotlak op Nero en Preto kan je zo testen.

download onze technische kleuren voor wit en spotlak →
vermijd foto’s en volvlakken

Enkele kwaliteiten hebben een grove of karakteristieke structuur. Om te vermijden dat dit effect verloren gaat, gebruik je best geen al te grote inktpartijen zoals donkere foto’s of volvlakken bij Satchmo en Kru.

beschikbaar op deze kwaliteiten

Alle papieren van De Verbeelding: Ellington, Duke, Gillespie, Dizzy, Preto, Nero, Gri, Rino, Brun, Satchmo, Kru, Pink, Yellow, Graspapier & Stropapier. Enkele papieren van De Essentie: Munken Pure Rough Heavy, Offset Recycled White (Normal & Heavy) en Offset Recycled Classic (Normal & Heavy).

ontvang onze
stalenpakketten

Met een stalenpakket maak je kennis met ons uitgebreid papieraanbod. Zo ervaar je zelf hoe een papier aanvoelt of hoe het drukresultaat kan
verschillen tussen de verschillende kwaliteiten.

vraag een stalenpakket aan →