help me!

duurzame stempels

voor een onuitwisbare indruk

Met deze revolutionaire stempeltechnologie kan u haarscherp afdrukken (600dpi), foto's en halftonen vormen nu geen enkel probleem meer. Een zelfinktende stempel die meer dan 20.000 afdrukken aankan. Ook bij een serie van afdrukken blijven deze egaal en performant zonder vuile randen.

Ontdek alle stempels

4 soorten, 1 familie

Afhankelijk van de gewenste toepassing kies je de juiste inkt in combinatie met de juiste stempelhouder. Door de nieuwe technologie heb je geen apart stempelkussen meer nodig.


Dé betrouwbare stempelinkt voor kantoorwerk. De onuitwisbare inkt garandeert superscherpe afdrukken. Geschikt voor officiële documenten. Maak een stempel van je handtekening, paraf, adresregel... en bespaar jezelf heel wat tijd.

Speciaal ontwikkeld voor het bestempelen van textiel. Afhankelijk van de samenstelling kan de bestempelde stof tot wel 50 keer op 60° gewassen worden. Ideaal als merker van kinderkleding, hotel- en horecatextiel...

Deze inkten zijn speciaal ontwikkeld voor het bestempelen van niet poreuze materialen, een snelle droogtijd en goede hechting zijn dan ook essentiële kenmerken van deze inkt. Geschikt voor o.a. glas, foto’s, rijbewijzen, hoogglansfolders (laminaten), plakband...

De afdruk van deze onzichtbare UV-inkt komt pas tevoorschijn van zodra je deze met een UV-lamp belicht. Ideaal voor toegangscontrole op evenementen.


Indrukwekkende inkten

Met zijn revolutionair design en haarscherpe afdrukkwaliteit is de Modico onverslaanbaar. De lange levensduur en het veelvoud aan materialen die je ermee kan bestempelen vormen hem tot een uniek product. Afhankelijk van de gewenste toepassing kies je de juiste inkt in combinatie met de juiste stempelhouder.

Ontdek alle stempels

Snel klaar

standaard in 3 dagen, maar...

... het kan nog sneller. Gebruik je de stempel voor bv. geboortekaartjes dan neem je telefonisch contact met ons op van zodra het kindje geboren is. We bekijken meteen in onze planning hoe snel we je stempel kunnen produceren.

Bel ons voor meer info: 014 28 58 78


Ontwerp je stempel online

in de nieuwe ZwartOpWit Online Editor

Ontwerp je stempels eenvoudig via onze online ontwerptool. Geen gedoe met sjablonen en formaten, zodat jij je aandacht kan richten op wat echt telt: je ontwerp!