help me!

gratis bestandscontrole

Om ervoor te zorgen dat je bestelling geen vertraging oploopt, is het belangrijk dat je aangeleverde bestanden druktechnisch in orde zijn. Een mooi drukwerk start bij de juiste pdf-bestand.

Op onze website vind je een massa tips ’n tricks en informatie om perfecte bestanden op te maken en aan te leveren. Als je dan nog vragen hebt kan je steeds terecht bij de wereldberoemde support van Zwartopwit.

De drukkerij controleert je bestanden gratis op een aantal punten, dat hoort bij onze service. Als de aangeleverde bestanden in orde zijn, wordt je drukwerk sowieso afgewerkt binnen de afgesproken termijn. Als de aangeleverde bestanden technisch NIET in orde zijn, bieden we je volgende 2 opties aan:

1. Je hebt je drukwerk dringend nodig.

Je drukwerk wordt gegarandeerd op tijd geleverd. ZwartOpWit neemt de volledige verantwoordelijkheid om je bestanden in orde te maken.

Als de drukkerij je bestanden moet aanpassen,
betaal je voor deze correctie €10*.

2. Je hebt je drukwerk niet dringend nodig.

We nemen met jou contact op om de oplossing te overleggen. De leverdatum van je drukwerk wordt maximum 3 werkdagen opgeschoven.

Als de drukkerij je bestanden moet aanpassen,
betaal je voor deze correctie €5*.

Je maakt je keuze tussen deze 2 opties in het bestelproces op onze website. Zijn je bestanden in orde, dan zijn er géén extra kosten.

*Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW