help me!

Correcties

Om er voor te zorgen dat je bestelling geen vertraging oploopt, is het belangrijk dat je aangeleverde documenten druktechnisch in orde zijn. Een mooi drukwerk start bij de juiste documenten (.pdf).

Op onze website vind je een massa tips ’n tricks en informatie om perfecte documenten op te maken en aan te leveren. Als je dan nog vragen hebt kan je steeds terecht bij de wereldberoemde online support van ZwartOpWit.

De drukkerij controleert GRATIS je documenten op een aantal punten. Als de aangeleverde documenten in orde zijn, wordt je drukwerk afgewerkt binnen de afgesproken deadline. Als de aangeleverde documenten NIET in orde zijn, bieden we je volgende 3 oplossingen:

1. Automatische support (aanbevolen)

De deadline van je drukwerk is belangrijk. Je geeft de drukkerij de toestemming om jouw documenten indien mogelijk aan te passen om zo toch de gewenste leveringsdatum te halen.

Voor deze service betaal je €9,95*.

2. Personal support

De deadline van je drukwerk is belangrijk. Je wenst dat de drukkerij je contacteert om een gepaste oplossing te bespreken alvorens de documenten aan te passen.

Voor deze extra service betaal je €19,95*.

3. E-mail support

De deadline van je drukwerk is minder belangrijk. Je wenst dat de drukkerij je per e-mail laat weten dat jouw documenten niet in orde zijn. Je mag kosteloos éénmalig nieuwe en correcte documenten aanleveren.

Indien deze nieuwe documenten nog niet voldoen aan de technische drukvereisten, betaal je alsnog €19,95*.


*Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW