help me!

Documentcontrole

Om ervoor te zorgen dat je bestelling geen vertraging oploopt, is het belangrijk dat je aangeleverde documenten druktechnisch in orde zijn. Een mooi drukwerk start bij de juiste pdf-documenten.

Op onze website vind je een massa tips ’n tricks en informatie om perfecte documenten op te maken en aan te leveren. Als je dan nog vragen hebt kan je steeds terecht bij de wereldberoemde support van ZwartOpWit.

De drukkerij controleert gratis je documenten op een aantal punten, dat hoort bij onze service. Als de aangeleverde documenten in orde zijn, wordt je drukwerk sowieso afgewerkt binnen de afgesproken termijn. Als de aangeleverde documenten technisch NIET in orde zijn, bieden we je volgende 2 opties aan:

1. Je hebt je drukwerk dringend nodig.

Je drukwerk wordt gegarandeerd op tijd geleverd. ZwartOpWit neemt de volledige verantwoordelijkheid om je documenten in orde te maken.

Als de drukkerij je documenten moet aanpassen,
betaal je voor deze service €10*.

2. Je hebt je drukwerk niet dringend nodig.

We nemen met jou contact op om de oplossing te overleggen. De leverdatum van je drukwerk wordt maximum 3 werkdagen opgeschoven.

Als de drukkerij je documenten moet aanpassen,
betaal je voor deze service €5*.

Je maakt je keuze tussen deze 2 opties in het bestelproces op onze website. Zijn je documenten in orde, dan zijn er géén extra kosten.

*Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW