help me!

Presentatiemappen of offertemappen

Zwartopwit.be, de online thuis van handige mappen aan een sterke prijs in een ultra korte leveringstermijn!

Zwartopwit biedt standaard sowieso 4 verschillende mappen aan in A4 formaat en 2 verschillende mappen in A5 formaat.

De standaard A4 map is zonder rug, uitgerust met zij- en onderflap om je documenten netjes te bewaren. Dezelfde kaft bestaat in een 2e versie die voorzien is van splitjes voor een naamkaartje. Indien je veel pagina’s wil opbergen kies je voor de map met rug 10 mm, die eveneens beschikbaar is in een versie met splits voor adreskaarten.

De kaften in A5 formaat bestaan met of zonder rug 7 mm, beide zonder splits. De druk gebeurt steeds in 4 kleuren (CMYK) met keuze bedrukking enkel recto of recto en verso.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →