help me!

Presentatiemappen of offertemappen

Zwartopwit.be, de online thuis van handige mappen aan een sterke prijs in een ultra korte leveringstermijn!

Zwartopwit biedt standaard sowieso 4 verschillende mappen aan in A4 formaat en 2 verschillende mappen in A5 formaat.

De standaard A4 map is zonder rug, uitgerust met zij- en onderflap om je documenten netjes te bewaren. Dezelfde kaft bestaat in ‘n 2e versie die voorzien is van splitjes voor een naamkaartje.Indien je veel pagina’s wil opbergen kies je voor de map met rug 10 mm, die eveneens beschikbaar is in een versie met splits voor adreskaarten.

De kaften in A5 formaat bestaan met of zonder rug 7 mm, beide zonder splits. De druk gebeurt steeds in 4 kleuren (CMYK) met keuze bedrukking enkel recto of recto en verso.

Papiersoorten:

Eenvoudige klasse in maco silk heavy, 350g papier en afgewerkt met een neutrale satijn lak.

Toon je van je groene kant met de milieuvriendelijke eco silk heavy, cyclus print 300g papier en afgewerkt met beschermende satijn lak.

De wondermooie LUX kwaliteiten zijn werkelijk buiten categorie. Mappen gedrukt op 350g maco silk papier en afgewerkt met één van onze laminaten in mat, glossy. Stijlvol in superieure kwaliteit, deze map zal niet onopgemerkt blijven!

Of kies voor de postcard kwaliteit. Full color kaften op 260g enkelzijdig karton en eenzijdig afgewerkt met één van onze laminaten (plastificatie) in mat, glossy. Luxueus aan de buitenkant, handig beschrijfbaar aan de binnenkant.

Als extraatje kan je de spot-UV vernislaag op het mat laminaat van onze Postcard- of LUX-mappen gebruiken, zo wordt de aandacht onweerstaanbaar gevestigd op wat jij belangrijk vindt; het logo, of een foto of stukje tekst…