help me!

Geboortedrukwerk

Alles voor je kleine spruit!

ZwartOpWit heeft alles wat je nodig hebt voor de aankondiging van jouw kleine spruit en voor de inkleding van de babyborrel of doopfeest. Van geboortekaartjes, enveloppen, fotokaarten, placemats en stickers tot tuinbanners en naamborden. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan geboortedrukwerk en laat je hier inspireren.

Geboortekaartjes

Iedereen mag weten dat je kleine spruit geboren is. Kies voor een standaard formaat of ga voor een echte eyecatcher in je eigen formaat.

Bekijk hier alle info

Kleine kaartjes

Voeg kleine kaartjes toe bij je geboortekaartje om de datum en plaats van de babyborrel bekend te maken. Ook ideaal om info over de geboortelijst op te vermelden.

Upload je eigen bestand

Bedankkaarten

Bedank je familie en vrienden voor de lieve attenties. Niets leuker dan een mooie fotokaart met een persoonlijk woordje op. Bij ZwartOpWit kan je kiezen uit een breed gamma papiersoorten en formaten.

Upload je eigen bestand

Bladwijzers

Retro is in! Laat je fotokaartjes drukken in het retro bladwijzerformaat. Geef de kaartjes cadeau aan de genodigden op de babyborrel van je kleine spruit.

Upload je eigen bestand

Gekleurde enveloppen

Enveloppen in alle kleuren! Kies een passende kleur bij je geboortekaartjes. We leveren de gekleurde enveloppen onbedrukt

Bestel je enveloppen

Menukaarten

Verwen je gasten op de babyborrel of doopsel met lekkere hapjes en drankjes. Plaats op de tafels enkele menukaarten en het watertanden kan beginnen.

Upload je eigen bestand

Bierviltjes

Een origineel idee voor je babyborrel of doopsel. Laat je eigen gepersonalisserde bierviltjes drukken. Een handig en origineel hebbeding!

Upload je eigen bestand

Placemats

Kies voor A3 placemats, druk er een toffe kleurplaat op, nu nog een doos kleurpotloden en de jongste gasten op je babyborrel of doopsel kunnen aan de slag. Pret verzekerd!

Upload je eigen bestand

Tuinbanner

Met een prachtige gepersonaliseerde tuinbanner in je tuin kondig je de geboorte van jullie kindje aan. Geen voortuin? Hang deze banner aan je voorgevel.

Upload je eigen bestand

Wegwijzer

Wijs alle gasten voor je babyborrel of doopsel de weg met gepersonaliseerde wegwijzers. Exclusief staander.

Upload je eigen bestand

Fotoprint

Speciale mensen verdienen 'n speciaal aandenken. Verras de kersverse meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,...

Ontdek ons gamma

Magneetjes

Een origineel idee voor je doopsuiker. Een magneetje met de naam van je baby.

Upload je eigen bestand

Stempels

Nieuw in ons gamma! Zelfinktende stempels, personaliseer er je bedankjes mee. Gebruik de textielstempel als marker. Of breng last-minute info aan op je geboortekaartje. Voor diverse toepassingen hebben we een geschikte stempel.

Ontdek ons gamma

V-bord geboorte

Geen voortuin? Kondig de geboorte van je spruit aan met een prachtig V-bord. Makkelijk aan te brengen op je raam en weer te verwijderen.

Upload je eigen bestand

Stickers

Met een zelf ontworpen sticker personaliseer je makkelijk je doopsuiker. Verkrijgbaar met rechte of ronde hoeken en cirkelvormig.

Upload je eigen bestand