help me!

Enveloppes of briefomslagen

Zwartopwit.be investeert sinds jaren in het bedrukken van standaard enveloppen in fullcolour. Vandaag kan je dan ook kiezen uit een superuitgebreid standaardgamma, aan snelle prijzen en scherpe leveringstermijnen!

In het enveloppen-arsenaal maak je een eerste selectie op enveloppe met zelfklevende strip, gegomde klep of zakenveloppe, met telkens de optie druk in full color (CMYK) of in 1 kleur zwart niet aflopend.

Papiersoorten

Onze standaard enveloppes zijn beschikbaar in Offset Recycled White, Offset Recycled Classic, Munken Pure en Offset Prestige.

Soorten enveloppes

De populairste briefomslag van de klas is de enveloppe met zelfklevende strip. Deze versie bestaat zonder venster, met venster links of rechts, en is altijd beschikbaar in de formaten C5/6 (US), C5 en EA5.

De Zwartopwit.be enveloppen met gegomde klep zijn ook uitermate geschikt voor auto-fill, het geautomatiseerd vullen van enveloppen. Deze uitvoering bestaat zonder venster, met venster links of rechts, ook beschikbaar in C5/6 (US,) ook wel Amerikaans formaat genoemd en het C5 formaat.

De enveloppe die net iets meer kan hebben is onze ZAKenveloppe, verkrijgbaar in C5 en C4 formaat, zonder venster of met venster links of rechts. Ideaal om ‘n pakketje correspondentie in te versturen, of A4 papieren ongeplooid te verzenden.

Maten

De afmeting van een enveloppe wordt uitgedrukt in C-formaten. Deze C-formaten corresponderen met de A-papierformaten. Een A4 papier past dus perfect in een C4 enveloppe. De E formaten zijn eerder naar de Nederlandse markt gericht.