help me!

Banners & zeildoeken

Zwartopwit.be komt online ook groot uit de hoek, of ook aan de gevel of op ‘n podium of… Banner, bache, spandoek of zeildoek, het betekent allemaal hetzelfde en ZwartOpWit verkoopt het in hoge kwaliteiten voor diverse toepassingen.

Jouw boodschap op extra groot formaat, XXL publiciteit omdat de afmeting er soms wel toe doet!

Hoe groot ben jij?

Naast de standaardafmetingen, die gaan van 1m2 tot 15m2 over heras- en nadarhek, kan je ook je eigen afmeting aan je banner geven.

In optie kan je de banners laten omzomen en/of voorzien door ringen of tunnelzomen. Het juiste ophangsysteem kan je apart aankopen, vraag vrijblijvend prijs via offerte@zwartopwit.be.

Ontdek het XXL gamma banners:

Frontlit PVC: Dé standaard als het gaat over zeildoeken, spandoeken (banners). Steeds éénzijdige bedrukking in 4 kleuren op de voorzijde. Op jouw vraag door ons om te zomen en te voorzien van ringen.

Backlit PVC: Geschikt voor éénzijdig bedrukte spandoeken, die achteraan verlicht kunnen worden, bijvoorbeeld lichtreclame. Op jouw vraag door ons om te zomen en te voorzien van ringen.

Blockout PVC: Vooral gebruikt voor tweezijdig bedrukte banners of om bepaalde achtergronden te verbergen. Door de hoge opaciteit is de blockout banner zeer geschikt voor standenbouw. Op jouw vraag door ons te voorzien van ringen.

Mesh banners: Steeds éénzijdige bedrukking. Voorzien van gaatjes om de wind gedeeltelijk door te laten. Deze kwaliteit wordt vooral gebruikt voor werfdoeken, banners op stellingen...