help me!

Brochures, boekjes & magazines

Welkom bij ZwartOpWit, expert in online drukwerk en dé referentie voor kwalitatieve brochures en snelle service. Genieten, gevouwen, met een kaft, grote of kleine oplage. Bij zwartopwit.be ben je steeds aan het juiste adres.

Wil je je bedrijf of evenement graag uitgebreid voorstellen? Dan is een boekje of brochure de ideale keuze. Kies voor een eenvoudige afwerking of ga voor wat meer luxe. En dat steeds aan de beste kwaliteit.

Het juiste formaat

Ontdek ons uitgebreid aanbod boekjes en brochures. Naast de standaard A-formaten, bieden we ook het US formaat en carré’s aan. Bij de formaten A5, A6 en US heb je de keuze uit een staand of liggend boekje.

Stel zelf je brochure samen. Kies een kwaliteit voor je binnenwerk en je cover. Heb je graag een boekje met een harde kaft of volstaat een gewone omslag in dezelfde kwaliteit als je binnenwerk? Bij ZwartOpWit is alles mogelijk.

Een brochure bestaat minimaal uit 8 pagina’s en maximaal uit 64 pagina’s. Wil je toch meer pagina’s neem dan even contact op met offerte@bulckens.com. Brochures worden steeds in 4 kleuren recto-verso gedrukt en worden 2x geniet.

Papiersoorten:

Bij elk formaat staat een tabel met de papiersoorten waaruit je kan kiezen voor het binnenwerk en de cover. Maco silk is onze standaard en is verkrijgbaar in 150g, 250g en zelfs 350g. Deze kwaliteiten worden steeds afgewerkt met een satijn lak.

Hou je van groen? Kies dan voor onze milieuvriendelijke papierkwaliteit eco silk, bedrukt op cyclus print, Beschikbaar in een light en heavy versie en eveneens afgewerkt met een satijn lak.

Voor wie het wat meer mag zijn, zijn onze LUX-kwaliteiten de perfecte keuze. Afgewerkt met een mat of glossy laminaat. Stijlvol en luxueus!

Bekijk al onze papiersoorten.