help me!

Brochures, boekjes & magazines

Welkom bij Zwartopwit, expert in online drukwerk en dé referentie voor kwalitatieve brochures en snelle service. Geniet, gevouwen, met een kaft, grote of kleine oplage. Bij zwartopwit.be ben je steeds aan het juiste adres.

Wil je je bedrijf of evenement graag uitgebreid voorstellen? Dan is een boekje of brochure de ideale keuze. Kies voor een eenvoudige afwerking of ga voor wat meer luxe. En dat steeds aan de beste kwaliteit.

Het juiste formaat

Ontdek ons uitgebreid aanbod boekjes en brochures. Naast de standaard A-formaten, bieden we ook het US formaat en carré’s aan. Bij de formaten A5, A6 en US heb je de keuze uit een staand of liggend boekje.

Stel zelf je brochure samen. Kies een kwaliteit voor je binnenwerk en je cover. Heb je graag een boekje met een harde kaft of volstaat een gewone omslag in dezelfde kwaliteit als je binnenwerk? Bij Zwartopwit is alles mogelijk.

Een brochure bestaat minimaal uit 8 pagina’s en maximaal uit 84 pagina’s. Wil je toch meer pagina’s neem dan even contact op met offerte@zwartopwit.be Brochures worden steeds in 4 kleuren recto-verso gedrukt en worden 2x geniet.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →