help me!

Affiches & posters

Zwartopwit.be is hét online adres voor snel en hoogstaand drukwerk. Affiches en posters zijn reeds jarenlang een vaste waarde in het standaard gamma van ZwartopWit.

Je kan kiezen voor affiches in full color, in 1 kleur zwart en voor affiches groot formaat “XXL”, verkrijgbaar in verschillende gangbare formaten. A4, A3, A2 – A-llemaal standaard beschikbaar!

En wie A zegt moet ook B zeggen, dus vind je ook nog B1 en B2 affiches in onze webshop, plus onze Long formaten! Of ga voor ’n absolute eyecatcher en ontwerp een affiche in je eigen formaat! Alleen Zwartopwit kleurt met plezier buiten de standaardlijnen.

Papiersoorten:

Zwartopwit drukt affiches op 4 papiersoorten, gaande van de standaard glanzende affiches op maco gloss 135g, of kies voor de milieuvriendelijke eco silk light, het cyclus print 130g papier.

En dan zijn er onze schitterende LUX kwaliteiten. Affiches recto gedrukt op 250g maco silk papier en afgewerkt met een laminaat in mat of glossy, naar keuze. Dat geeft je affiches een extra stevigheid en een ongekende luxe afwerking.

Tot slot kan je kiezen voor ’n opvallend XXL formaat. Affiches in offset, recto in 4 kleuren (CMYK) gedrukt op maco gloss 135g, de norm voor affiches in groot formaat.

Bekijk al onze papiersoorten.