help me!

Affiches & posters

Zwartopwit.be is hét online adres voor snel en hoogstaand drukwerk. Affiches en posters zijn reeds jarenlang een vaste waarde in het standaard gamma van Zwartopwit.

Je kan kiezen voor affiches in full color, in 1 kleur zwart en voor affiches groot formaat “XXL”, verkrijgbaar in verschillende gangbare formaten. A4, A3, A2 – A-llemaal standaard beschikbaar!

En wie A zegt moet ook B zeggen, dus vind je ook nog B1 en B2 affiches in onze webshop, plus onze Long formaten! Of ga voor ’n absolute eyecatcher en ontwerp een affiche in je eigen formaat! Alleen Zwartopwit kleurt met plezier buiten de standaardlijnen.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →