help me!

Wie zijn we?


100% eigen productie
85 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar bieden we met Zwartopwit drukwerk en signing aan via onze webshop. Elke bestelling wordt 100% door onze eigen mensen met onze eigen machines gemaakt in onze eigen drukkerij in Herenthout. Met vakkennis en jobfierheid geven we onze klanten de beste garantie voor kwaliteitsvol en tijdig geleverd drukwerk.

Bestel je print- én drukwerk makkelijk online via zwartopwit.be, dat is goedkoper, van de beste kwaliteit en bovendien snel-aan-de-deur geleverd. Een service zonder stress. Net wat jij nodig hebt! Van flyers en affiches, van tickets tot een groot zeildoek. Eén exemplaar of grote oplages. Ontdek ons gamma van A tot XXL. Standaard met de glimlach!

Service

Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon... Voor een vrijblijvende prijsvraag mail je naar offerte@zwartopwit.be

CO2-neutraal

Sinds 1 januari 2017 drukt Zwartopwit 100% CO2-neutraal. Het volledige drukproces: van prepress en druk, tot afwerking en levering vallen hieronder. We ontvingen hiervoor het gecertificeerde CO2-Vinçotte label. Dé garantie voor echte klimaatinspanningen. Zo groen, da’s echt niet te doen!

Meer dan 9.000 producten aan de juiste prijs

Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 9.000 artikels. Allemaal geproduceerd in Herenthout. En opgepast, ze zijn scherp.

Kwaliteiten

Met een uitgekiend aantal papiersoorten, een ruim aanbod zelfklevende folies en plaat- en bordmaterialen. en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC® en PEFC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging. Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende Zwartopwit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.

Afwerking

Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, uitstansen, nummeren, … het kan allemaal!

Afhalen & levering

Zwartopwit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen. Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!

 

Contactgegevens

Drukkerij Bulckens BV
Grensstraat 9
2270 Herenthout

Bel de drukkerij op 014 28 58 78

bestel@zwartopwit.be
offerte@zwartopwit.be
boekhouding@zwartopwit.be