help me!

Naamkaartjes

Zwartopwit is dé online specialist in kwaliteitsdrukwerk. Naamkaartjes zijn vast en zeker één van onze specialiteiten. ZwartOpWit biedt je namelijk een gamma papierkwaliteiten op maat gesneden van naamkaartjes of visitekaartjes en altijd aan de beste prijzen.

Standaard zijn naamkaartjes op een formaat van 86×54 mm (formaat credit card). Maar niets staat je creativiteit in de weg: kies een eigen formaat, uniek bij ZwartOpWit.be.

ZwartOpWit.be biedt je business cards als enkele kaart, dubbele kaart, met afgeronde hoeken of ronde kaartjes en zelfs een blinddruk kan.

Papiersoorten:

Keuze uit een breed gamma papiersoorten. Kies voor naamkaartjes in maco silk heavy, recto-verso bedrukt op 350g papier en afgewerkt met een fijne satijn lak.

Ga voor groen en druk je business cards in milieuvriendelijke eco silk heavy, recto-verso bedrukt op cyclus print 300g papier en afgewerkt met eens satijn lak.

Er is ook de prestige offset ook recto-verso bedrukt maar op offset 300g papier.

En dan zijn er onze prachtige LUX kwaliteiten. Naamkaartjes gedrukt op 350g maco silk papier en afgewerkt met één van onze laminaten in mat, glossy of velvet. Dat geeft je visitekaartjes een extra stevigheid en een ongekende luxe afwerking.

Tot slot kan je kiezen voor postcard. Full color kaartjes op 260g enkelzijdig karton en eenzijdig afgewerkt met één van onze laminaten (plastificatie) in mat, glossy of velvet. Luxueus aan de voorkant, handig beschrijfbaar aan de achterkant.

Met de spot-UV vernislaag op het mat laminaat van onze Postcard- of LUX-kwaliteit kan je mooie accenten aanbrengen op specifieke plaatsen op je visitekaartje.

Je kaartjes worden bij ZwartOpWit geleverd in een handige opbergdoos.

Ontdek onze naamkaartjes