help me!

Naamkaartjes

Zwartopwit is dé online specialist in kwaliteitsdrukwerk. Naamkaartjes zijn vast en zeker één van onze specialiteiten. Zwartopwit biedt je namelijk een gamma papierkwaliteiten op maat gesneden van naamkaartjes of visitekaartjes en altijd aan de beste prijzen.

Standaard zijn naamkaartjes op een formaat van 86×54 mm (formaat credit card). Maar niets staat je creativiteit in de weg: kies een eigen formaat, uniek bij Zwartopwit.

Zwartopwit biedt je business cards als enkele kaart, dubbele kaart, met afgeronde hoeken of ronde kaartjes en zelfs een blinddruk kan.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →