help me!

de beste papieren
voor jouw drukwerk

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →
ontvang onze
stalenpakketten

Met een stalenpakket maak je kennis met ons uitgebreid papieraanbod. Zo ervaar je zelf hoe een papier aanvoelt of hoe het drukresultaat kan verschillen tussen de verschillende kwaliteiten.

vraag een stalenpakket aan →
met een proefdruk ben je
zeker van het resultaat

Hoe ziet jouw ontwerp eruit als het gedrukt is? Wat gebeurt er met je kleuren? Bestel een proefdruk, gedrukt op het papier van jouw keuze, om zeker te zijn dat het resultaat voldoet aan je verwachtingen.

bestel een proefdruk →