help me!

Folders

ZwartOpWit is de online gevestigde waarde voor kwaliteitsdrukwerk. Gevouwen folders: tweeluik, drie- tot zelfs zevenluik maken allemaal deel uit van in-huis gamma ZwartOpWit.

Selecteer uit het ZwartOpWit assortiment de meest geschikte papierkwaliteit en maak je keuze uit de aangeboden vouwwijzen.

De zwaardere kwaliteiten worden automatisch voorzien van een rillijn, zodat de druk niet breekt bij het plooien. Zwartopwit biedt standaard folders in zigzag-, rolvouw-, venster- en zelfs kruisvouw aan, met telkens een waaier van formaten om je favoriet uit te pikken.

In onze scherpe prijzen zit druk recto-verso 4 kleuren (CMYK) inbegrepen. De uitvoering van je drukwerk gebeurt steeds binnen de vaste leveringstermijn van 3 of 5 dagen aan de beste prijs.

Papiersoorten:

Zwartopwit biedt de keuze tussen verschillende standaard papiersoorten, afhankelijk van de vouwwijze.

Het gamma omvat onze lichte versie op maco gloss 135g tot folders op maco silk, verkrijgbaar in verschillende grammages tot 350g en steeds afgewerkt met een satijn lak in deze kwaliteiten.

Hou je van groen kies dan voor eco silk , recto-verso bedrukt op cyclus print, beschikbaar in ’n light en heavy versie, eveneens afgewerkt met een satijn lak.

Of ga voor één van onze uitzonderlijke LUX variëteiten. Deze folders worden op 350g maco silk papier gedrukt en afgewerkt met mat, glossy of velvet laminaat. Voor een folder met luxueuze uitstraling die solide aanvoelt.

Tenslotte zijn er ook onze postcard folders. Full color gedrukt op 260g enkelzijdig karton en eenzijdig afgewerkt met één van onze laminaten in mat, glossy of velvet. Luxueus aan de voorkant, beschrijfbaar aan de achterkant.

De spot-UV vernislaag op het mat laminaat van onze postcard- of LUX-kwaliteit licht ’n bepaald aspect van je folder schitterend uit.

Ontdek onze folders