help me!

Folders

Zwartopwit is de online gevestigde waarde voor kwaliteitsdrukwerk. Gevouwen folders: tweeluik, drie- tot zelfs zevenluik, zigzagvouw, kruisvouw, luikvouw en venstervouw maken allemaal deel uit van het in-huis gamma van Zwartopwit.

Selecteer uit het Zwartopwit assortiment de meest geschikte papierkwaliteit en maak je keuze uit de aangeboden vouwwijzen.

De zwaardere kwaliteiten worden automatisch voorzien van een rillijn, zodat de druk niet breekt bij het plooien. Zwartopwit biedt standaard folders in zigzag-, rolvouw-, venster- , kruis- en zelfs zigzag-kruisvouw aan, met telkens een waaier van formaten om je favoriet uit te pikken.

In onze scherpe prijzen zit druk recto-verso 4 kleuren (CMYK) inbegrepen. De uitvoering van je drukwerk gebeurt steeds binnen de vaste leveringstermijn van 3 of 5 dagen aan de beste prijs.

de essentie

Duurzaam drukwerk begint met het kiezen van het juiste papier. Dat is de essentie. Daarom hebben we onze standaardpapieren ook zo genoemd: ‘De Essentie’. Zwartopwit selecteerde enkel de béste papieren die garant staan voor een hoge drukkwaliteit, met aandacht voor hun duurzaam productieproces en een voorkeur voor papieren gemaakt van gerecycleerde vezels.

bekijk de papieren van de essentie → vraag een stalenpakket aan →
de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het echter iets méér zijn. Dan kan je de werkelijkheid vleugels geven met je verbeeldingskracht. Met de rauwe power van pure schoonheid. In ‘De Verbeelding’ vind je vijftien unieke papiersoorten. Vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding → vraag een stalenpakket aan → bestel een proefdruk →