help me!
datum: 03/07/2019

4 tips voor je vakantiefoto's

4 tips voor je vakantiefoto's

Cheese

Vorige week lag je nog met je luie kont in een strandstoel, vandaag (helaas) alweer op je eigen bank. Gelukkig heb je de foto’s nog! Als je er tenminste iets mee doet. Onze ideeën voor eindeloze napret.

Ingelijst

Vakanties heb je in alle vormen en maten. Met een hoek af, in de weide omtrek of op een boogscheut van huis. Bestel je mooiste vakantiefoto in groot formaat op een bordmateriaal. Naast onze standaardformaten kan je onze art-& photoprints ook in een alternatief formaat verkrijgen. Zo wordt thuiskomen telkens weer een beetje vakantie.

Geheugen

Vroeger wachtte je vol spanning af tot je foto’s afgedrukt en hopelijk gelukt waren. Om ze daarna heel geduldig in te plakken. Tegenwoordig raken je foto’s niet meer van je telefoon, laat staan afgedrukt. Ons motto, maak meteen je selectie. Geen tijd, en weinig zin om foto’s te organiseren en nauwgezet in een nieuwe album te kleven? Bestel een gepersonaliseerde metalen doos en laat je telkens verrassen door zalige zomerherinneringen. Maak een verzamelbox per bestemming. Maak je herinneringen tastbaar in plaats van enkel zichtbaar in het geheugen van je telefoon.

Merry Christmas

Kerstmis lijkt nog veraf. Maar voor je het weet hoor je de jingle bells door de winkelgangen galmen en haal je je kerstballen van onder ’t stof. Gebruik een vakantiefoto voor je hartelijke wens-en kerstkaarten. Een kerstkaart met een foto als herinnering aan die zalige vakantie.

Puzzelstukjes

Op vakantie vallen vaak alle stukjes samen, je kan relaxen, hebt tijd voor je gezin. Laat ook thuis de stukjes samenvallen met een gepersonaliseerde fotopuzzel.