help me!

Jij blij? Wij blij!

Toon en deel je realisatie met #zwartopwit
en maak kans op een waardebon.

Win een waardebon van €25

Heb je drukwerk besteld bij Zwartopwit? En ben je tevreden van het resultaat? Post dan een foto van je ontwerp op Instagram met hashtag #zwartopwit en maak kans op een waardebon van €25.

wedstrijdreglement

Vorige winnaars

Oktober 2023

Met haar prachtige kalender toont Fanny van @studiogriveau hoe je aan de slag kunt met seizoensgebonden groenten en fruit. Een perfect voorbeeld van een geslaagd plus order. 👌

September 2023

Studeren en creëren, @louise.jans plooit zich in alle richtingen om het perfect te combineren. Met dit project deed ze het letterlijk 6 keer voor een schitterende A6 zigzag folder. Wauw!

Augustus 2023

@letterlik pakt weer creatief uit met fijn drukwerk. Opnieuw een zeer geslaagde showcase. Dit stijlvol ontwerp gaat hand in hand met de ruwe feeling van Munken Pure Rough.

Juli 2023

Silke van studio @c_estsil ontwierp deze stijlvolle trouwuitnodiging. Daarbij koos ze voor een fijn bijpassend stickertje om de enveloppen te sluiten. Knap werk!

Juni 2023

Een uitnodiging voor een grote stap op een klein maar fijn kaartje. @Eneley maakte een trouwuitnodiging op het formaat van een naamkaartje, wat een leuk idee!

Mei 2023

Met veel plezier zetten wij @lent.be een keertje zelf in de bloemetjes. Met deze plukbon gedrukt op graspapier wist Ruth afgelopen maand ongetwijfeld veel mama's blij te maken.

April 2023

Warme kleuren in een sierlijke boog. Het gebruik van een kapvorm maakte het kaartje voor Cosette helemaal af! Mooi werk van @edcreative_..

Maart 2023

Een blitse flyer voor een bijzonder doel. @daskunstvzw zet zich in voor kinderen, tieners en jonge kunstenaars in de stad.

Februari 2023

Een echte branding voor de geboorte van je kleine spruit? Jean kreeg het door het schitterend drukwerk en glaswerk ontworpen door @Hosanna

April 2021

Richard & z’n bus brengen verfijnde en smaakvolle gerechten tot in jouw tuin. Wij bestickerden deze bestelwagen met een foto van @fotografiepolak

Maart 2021

Een stempel om mee uit te pakken! Met liefde ontworpen door @cartebrunette

Februari 2021

Een gouden match: dit ontwerp voor een juwelier op het parelmoeren papier Gillespie. Schitterend werk van @de_post_op

Januari 2021

Deze beestige stickervellen en folders werden gemaakt door Studio @deronners en Tijsje Revalk voor een tentoonstelling in Z33, Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur.

December 2020

Straffe koffie verdient straf drukwerk. @ idecoffeesystems_ drinkt zijn blocnotes graag zwartopwit.

November 2020

Groene wenskaartjes voor een witte kerst, gedrukt op een warme Munken Pure Rough. Goed gedaan @loretorfs !

Oktober 2020

Minimalistisch, vrolijk en gedrukt op 100% gerecycleerd papier. Dit drukwerk heeft alles om blij van te worden. Mooi gedaan, @studiotil!

September 2020

Van welkomstbord tot tafelkaartje. @sannennas.be vond in ons uitgebreid aanbod alles wat ze nodig had om een trouwfeest aan te kleden.

Augustus 2020

Een tekening ten voordele van lokaal graslandbeheer, gedrukt op papier gemaakt van lokaal grasland. Zo duurzaam kan drukwerk zijn. Goed bezig @tackeva!

Juli 2020

Bij de huisartsen van Herentals hangt deze mooie poster van @studio_yaell, gedrukt op Munken Pure Rough. Proficiat!

Juni 2020

Die huizen van @erakeyone zullen vast goed een nieuwe eigenaar vinden met deze nette folders.

Mei 2020

Ontwerpster Famke van @studiosproet ontwikkelde deze huisstijl met bijhorende cadeaubon voor een bloemenwinkel en krijgt er nu zelf een van ons. Proficiat!

April 2020

Illustratrice @zoeberryink ontwierp in Zuid-Korea dit mooie kaartje voor Emil. Gedrukt op Belgisch stropapier in Herenthout.

Maart 2020

Een naamkaartje op graspapier voor een ecologische tuinarchitect, dat is de lijn doortrekken. Proficiat @vormbaar

Februari 2020

Een op maat gemaakt naamkaartje voor @wesellourfurniture. Ontwerp @StudioKriek

Januari 2020

De eerste winnaar van het nieuwe jaar werd het geboortekaartje “The adventure begins” van @studiomira_design. Proficiat!

December 2019

Proost op het nieuwe jaar met deze originele wenskaart in de vorm van een bierviltje. Proficiat met je waardebon @fotografiejokemelis.

November 2019

En of @ylleknitwear blij was met haar vers gedrukte kaartjes voor bij de bestellingen van haar knitwork. Een mooie match van papierkeuze én ontwerp. Merci voor het delen!

Oktober 2019

Handtassenontwerpster @mieke_dierckx maakte zelf de leren kaft voor het lookbook dat we voor haar drukten. Bedankt voor het delen, proficiat!

September 2019

Eenvoudige postkaartjes in ’feestthema voor de launch van Studio Guirlande. Gedrukt op biotop. Proficiat @atelier49________!

Augustus 2019

@studiobam.be ontwierp dit geboortekaartje. Begin augustus zag Ember het levenslicht. Proficiat met je waardebon van ZwartOpWit!

Juli 2019

Deze blockout banner is dé geknipte straatreclame voor kapsalon @lesalon__. Bedankt voor het delen, proficiat!

Juni 2019

De creatieve fotostudio van @in.het.wonderland wordt ingericht met zelf ontworpen backdrops in frontlit. Kunstenaar Finn liet zich alvast inspireren door het werk van Piet Mondriaan.

Mei 2019

Proficiat! @salonweddings maakte de grafische goodies voor het festivalhuwelijk van Jim & Jasmin. Het koppel koos een bierviltje als save the date.

April 2019

Tim Van Goethem van @prospector.be ontwierp deze brochure over kletterende klompen. Gedrukt op ongestreken papier en afgewerkt met een gelijmde rug. Proficiat!

Maart 2019

Welkom Toos! Mega trotse meter @boundlessgraphix deelde dit geboortekaartje. Proficiat met je waardebon.

Februari 2019

@like_my_type maakte deze illustratie. Het begin van een mooi project. Proficiat met je waardebon!

Wedstrijdreglement

De wedstrijd wordt georganiseerd door Drukkerij Bulckens bvba. Grensstraat 9 te 2270 Herenthout. Personeelsleden en bestuurders van Drukkerij Bulckens worden van de wedstrijd uitgesloten.

Lees hier het volledig wedstrijdreglement