help me!

zet meer bos
op de kaart

koop een set kaarten
en plant 1m² bos

Tijsje Revalk ontwierp voor Zwartopwit vier catchy kerstkaarten. Deze jonge vormgeefster uit Antwerpen is bekend voor haar originele, kleurrijke en gewaagde ontwerpen. Samen durven we door te bomen over duurzaamheid en zetten we meer bos op de kaart. Want voor elke verkochte set van vier kaarten, plant Natuurpunt 1m² bos aan in Vlaanderen.

1 set kost €10 (incl. btw) →

sexy santa

ellington 2x A6 aquarelpapier met uitduwbaar poppetje
+ envelop

bestel →

paper tree

gri A6 gerecycleerd grijskarton
+ envelop

bestel →

paper man

nero A6 diepzwart karton
met witte kern
+ envelop

bestel →

piccolo

ellington 2x A6 aquarelpapier met uitduwbaar poppetje
+ envelop

bestel →

Deze kaarten zijn te koop per set van 4 stuks. Bij elke kaart ontvang je een envelop gemaakt uit Munken Pure Rough. Wij drukken steeds 100% CO2-neutraal, met groene stroom en grondstoffen en met zorg voor het milieu. Geef de figuren uit de dubbele kaart een tweede leven door ze in je kerstboom te hangen.

bestel deze kaarten in onze shop →

trek de groene kaart

Vind jij dat er meer bos zou moeten zijn? Wij ook. Bos is levensbelangrijk voor onze biodiversiteit, ons klimaat én onze gezondheid. Daarom plant voor elke verkochte set wenskaarten Natuurpunt 1m² bos in Vlaanderen. Dit gebeurt onder 3 garanties: slim aangeplant, goed beheerd en eeuwig beschermd.

meer over dit project →

de verbeelding

Op bijzondere momenten en bij speciale gelegenheden mag het iets méér zijn. In onze collectie “De Verbeelding” vind je vijftien unieke papiersoorten, vijftien toppers. Om jouw verbeelding vorm te geven en ze te láten spreken.

bekijk de papieren van de verbeelding →

feestelijk drukwerk

Ben je nog op zoek naar drukwerk voor de feestdagen? Neem dan een kijkje in ons aanbod. Van wenskaarten en brochures tot fotoprints en zelfklevende folies. Alles wordt duurzaam geproduceerd in onze drukkerij in Herenthout door onze eigen mensen.

bekijk alle producten →

plan er op los in 2023

Onze duurzame jaarplanner is er weer. Met kleurrijke recto en zakelijke verso, CO2-neutraal gedrukt in 2 formaten: A1 en A2. De jaarplanners zijn gratis af te halen in onze servicepunten vanaf woensdag 14 december. Of voeg ze toe aan je winkelmandje bij een bestelling drukwerk.

pak je planner →

ontwerp je eigen fotokaarten

Stuur je vrienden en familie de beste wensen met een gepersonaliseerde fotokaart. Gebruik onze Print Editor om je foto's op te laden en een persoonlijke boodschap toe te voegen op de verso-zijde van je kaart.

bekijk onze templates →