help me!

handen
tekort

Vacature XXL-productiemedewerker

Onze XXL-afdeling is enorm gegroeid. Er ligt een hoop werk waarvoor momenteel te weinig handen voorhanden zijn.

Ik steek een handje toe

Deadlines

Op onze XXL-afdeling verwerk je enorm veel soorten materialen. Een dag bij ZwartOpWit is dan ook nooit hetzelfde. Er hangt geen nine-to-five mentaliteit. Elke week werk je naar twee deadlines toe: woensdag en vrijdag. De tijd vliegt letterlijk voorbij terwijl je de handen uit de mouwen steekt.

Fitness

De job beperkt zich niet tot enkel ‘printen’. Je start van een blanco materiaal en moet uiteindelijk tot een gepersonaliseerd én afgewerkt product komen. Al het bedrukte materiaal moet op maat gesneden of gefreesd worden. En daarna mooi ingepakt voor levering en transport. Je werkt zelfstandig maar functioneert ook in team. Je kijkt kritisch naar het afgewerkte product (lifesizer, banner, roll-up, reclamepaneel, pancarte,...) dat je aflevert. De fitness krijg je er gratis en voor niets bij.

Goesting

Bij ZwartOpWit staan we nooit stil. Innovatie in machines en materialen, daar draait het in deze afdeling om. Dat maakt de job afwisselend en uitdagend tegelijkertijd. Je wordt high van HP, bent zot van Zünd en vindt SwissQ sexy. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen is een pluspunt, maar goesting om het te leren kennen is onontbeerlijk.

Steek je handen uit de mouwen

Mail je CV en motivatiebrief naar koen@zwartopwit.be en overtuig ons waarom jouw handen het verschil kunnen maken.

Werkplek: Drukkerij Bulckens BV,
Grensstraat 9 2270 Herenthout

logo van zwartopwit
XXL-hal van zwartopwit