help me!

Borden van formaat!

De 16 bordmaterialen bij Zwartopwit zijn geschikt voor diverse toepassingen. Groot, klein, rechthoek of gefreesd. Aan jou de keuze.

Multiplex hout

18mm

Multiplex bestaat uit meerdere houten fineerlagen. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in HQ White- of HQ Natural- (zonder wit) uitvoering.

Meer info

HQ White

HQ Natural


Honingraatkarton

10 of 16mm

Sterke en vederlichte panelen. Het materiaal is 100% recycleerbaar en bovendien makkelijk transporteerbaar. Enkel geschikt voor indoor gebruik.

Bekijk onze materialen

Displaykarton

2mm

Lichtgewicht en toch zeer sterk kartonnen sandwichpaneel. Milieuvriendelijk en duurzaam ontwikkeld. Geschikt voor indoor toepassingen zoals standenbouw. Makkelijk te versnijden, lijmen, boren.

Meer info

Schuim PS

10mm

Een milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar materiaal. De sandwichpanelen zijn stevig maar laten zich toch goed snijden. Ideaal dus voor lifesizers, displays en standenbouw.

Meer info

Kanaalplaat

3,5mm of 8mm

De kanaalplaat is zeer licht en perfect geschikt voor driehoek- of V-borden. Doordat kanaalplaat 100% vochtbestendig is, is het ideaal voor kortstondig buitengebruik.

Bekijk onze materialen

Schuim PVC

3mm, 5mm ,10mm of 19mm

Zeer licht én stevig materiaal. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Neemt geen vocht op en vergeelt nauwelijks. Schuim PVC werkt brandvertragend, ideaal voor beurshallen en winkels.

Bekijk onze materialen

Gelakt aluminium

3mm

De kern van deze aluminiumplaat bestaat uit zwartgekleurd polyethyleen, met boven- en onderaan een aluminium, witgelakte toplaag. De panelen zijn door de sandwichconstructie zeer sterk. ALU is vormvast, uv- en waterbestendig. Geschikt voor langdurig buitengebruik.

Meer info

Plexiglas

5mm

Luxueus bordmateriaal met een hoogglans effect. Je beeld wordt op de achterzijde van het glas geprint en daarna voorzien van een extra witte deklaag. Plexiglas is licht- & krasbestendig.

Meer info