help me!

roll-up banners

uitgerold staat netjes

Geef je winkel of beursstand snel en eenvoudig een eigen look met onze Roll-up Banners.
Alle banners zijn klaar in 3 dagen, worden geprint in HQ Fotokwaliteit en worden geleverd met een handige draagtas.

Ontdek ons gamma

Economy

Zilver & Zwart

Vergelijk het met een economy vliegtuigticket. Je geraakt er even snel maar veel goedkoper. In minder dan een minuut opgesteld.

Bekijk formaten en prijzen

Snel opgerold en opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Perfect geschikt voor beurs, congres, winkelpresentatie of toonzaal. Verkrijgbaar in zilver en zwart.


Onze klassebak

Prestige Zilver

Als je prestige hoort, denk je aan de beste Duitse wagens... denk nu aan Roll-up Banners en je snapt meteen dat dit de beste kwaliteit is. In een handomdraai opgesteld. Snel weer opgerold en opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Perfect geschikt voor beurs, congres, winkelpresentatie of toonzaal.

Bekijk formaten en prijzen

Een cassette met cachet

Prestige Zwart

Net zoals de Economy is onze Prestige Roll-up Banner nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte uitvoering.
Perfect voor jouw beursstand of interieur.

Bekijk formaten en prijzen

Verkrijgbaar in breedtes
van 85 en 100cm.


Extreme

Buitengewoon groot

De grootste in zijn soort maar toch snel opgesteld of weer opgerold en opgeborgen in de meegeleverde draagtas. Perfect geschikt voor beurs, congres, winkelpresentatie of toonzaal of zelfs als fotowand. Breedte: 2 meter.

Bekijk formaten en prijzen

Keuze uit 3 kwaliteiten

Frontlit

Frontlit zeildoek 510 gram, geprint in HQ Fotokwaliteit. Lichtbestendig en afwasbaar. Lichte en vlakke textuur met witte backing. Ideaal voor veelvuldig gebruik!

Airtex

Een prachtig afgewerkt textieldoek, geprint in HQ Fotokwaliteit. Lichte textielstructuur met grijze backing. Lichtbestendig en afwasbaar.

Polyester

Flexibel polyester-materiaal, geprint in HQ Fotokwaliteit. Gladde structuur, zoals luxepapier met zilveren backing. Lichtbestendig en afwasbaar.


Gratis draagtas
bij elke Roll-up Banner.

Bij aankoop van een ZwartOpWit Roll-up Banner ontvang je steeds een handige draagtas met verstevigingen, binnenvoering en ritssluiting over volledige lengte.


Is je boodschap
aan vervanging toe?

Heb je al een cassette en wil je enkel de doek vervangen? Geen probleem. Kies de optie "enkel doek" in onze shop en ontvang een roll-up-doek zonder extra cassette.

Bekijk formaten en prijzen