help me!

Gids van klant tot drukwerk


Sta jij al eens stil bij een mooie print of durf jij al eens te vragen: hoe is dat gedrukt? Misschien ben je dan de geschikte persoon voor deze job, want wij zoeken een curieuzeneus voor fijn drukwerk met een passie voor duidelijke en vlotte communicatie.

Bij Zwartopwit kom je terecht bij een lokale drukkerij in de Kempen. Al zijn we erg trots op onze online tools, toch is een persoonlijke touch één van onze sterkste punten. Bestellingen die afwijken van de standaarden worden individueel opgenomen en afgewerkt. Voor alle vragen over producten of orders staat dit gedreven team dagelijks paraat.

Hierbij proberen we onze klanten steeds correct en snel te informeren. In deze positie ben jij één van de eerste aanspreekpunten van onze drukkerij. Dus wat creatieve communicatieve skills komen zeker van pas om de eerste hulp bij drukgevallen toe te passen, met af en toe een kleine reanimatie.

Dagelijks zie je vele schitterende ontwerpen passeren, deze bestellingen behandel je steeds met een oog voor detail. Op vraag voer je de nodige aanpassingen door en communiceer je dit duidelijk aan de klant. Een goed time management en een efficiënte werkhouding zijn dus vereist. Je beheerst vlot de Nederlands taal, een woordje frans is uiteraard mooi meegenomen.

Zin om mee op ons duurzaam pad te stappen? Zit er voldoende goesting en al een bodem bagage in jouw koffer? Neem dan contact op via onderstaande informatie en misschien maak je binnenkort deel uit van onze vrolijke crew.

maak je indruk? dan bieden we je:

  • Contract van onbepaalde duur
  • Loon op basis van je competenties en groeipotentieel
  • Diverse extra-legale voordelen
  • Aantrekkelijk fietsplan
  • Een duurzaam bedrijf met een heldere toekomstvisie
  • Honderd paar collegiale handen en ogen om jou op pad te helpen

 

Interesse om het Zwartopwit pad te betreden? Stuur je cv en motivatiebrief naar gio@zwartopwit.be of bel ons op 014 28 58 78.

vacature

Gids van klant tot drukwerk

werkplek

Drukkerij Zwartopwit nv
Grensstraat 9, 2270 Herenthout