help me!

Vacature Senior Account Manager


GEZOCHT:
een nieuwe Koen

die Anna, Izza, Johan, Thijs of
(vul je eigen naam in) mag heten

Waar is koen?

Koen was onze Senior Account Manager en Commerciële Calculator. Volgens salesdirecteur Jef de allerbeste die hij ooit heeft gehad. Koen werkt nog steeds bij ons. Hij is nu onze Operationeel Manager. Omdat doorgroeien bij ons niet alleen kán, maar ook gebruikelijk is. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe Koen. Die uiteraard Anna, Izza, Johan, Thijs of (vul je eigen naam in) mag heten.

Profiel

We zoeken een Senior Account Manager/Commerciële Calculator. Iemand die –net als iedereen die bij ons werkt- een grote passie heeft voor drukwerk en die kan rekenen op een scherp technisch inzicht. Iemand die klantenbegeleiding in zijn of haar genen heeft en die (als dat nodig is) in staat is om de druk van de ketel te halen. Iemand voor wie de uitzondering ook de regel mag zijn. Een creatieve duizendpoot die denkt in oplossingen.

Je hebt bij voorkeur een bachelor Grafische en Digitale Media, liefst in de afstudeerrichting Grafimediabeleid, en een drietal jaar ervaring in sales, calculatie of orderbeheer bij een grafisch bedrijf. Je kan vlot Nederlands en bent het Frans en Engels machtig. Ervaring met Multipress is een pluspunt, maar geen noodzaak. Klant- en oplossingsgericht denken zijn dat wel. Wij hebben veel vaste klanten en ze groeien voortdurend in aantal. Klanten die kwaliteit vooropstellen en die het woord ’Service’ altijd met een hoofdletter schrijven. Zij komen voor ons op de allereerste plaats. Je moet klant-en-klare oplossingen bedenken dus plezant vinden en blij worden van puzzelen: zoeken wat het beste is voor de klant én voor ons bedrijf.

Voor jou

Je komt terecht in een bedrijf zoals er geen dertien zijn in een dozijn. In een duurzame groene drukkerij, met een passie voor papier en grafisch vakmanschap. Koploper wat betreft originaliteit, creativiteit, innovatie én medewerkers. Je krijgt hier de ruimte en de mogelijkheid om je job zelf invulling te geven.

Daarnaast is mooi meegenomen:

  • een voltijds contract van onbepaalde duur
  • een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen
  • een geweldig team waar je niet meer van weg wil

 

Op jouw lijf geschreven?

Stuur je motivatiebrief en CV naar jef.kempen@zwartopwit.be
of bel naar 014 28 58 78

Vacature:
Senior Account Manager voor drukkerij Bulckens/ZwartOpWit

Werkplek:
Drukkerij Bulckens BVBA
Grensstraat 9
2270 Herenthout

Neem zeker ook even een kijkje op onze website én ontdek wat onze klanten van ons vinden.