help me!

Hou je merk sterk

een printshop op maat

Er is vaak lang nagedacht over de vormgeving van je logo en over het bepalen
van je huisstijl. Jouw merk en promotie op de juiste manier in de picture zetten is een "must".
Als het ontwerpen van die promotiemiddelen de taak van meerdere personen of
lokale afdelingen gaat worden, dan bestaat er een manier om toch de touwtjes in handen te houden.

Aangepaste webpagina

We reserveren voor jou een gepersonaliseerde webpagina waarop we één of meer producten tonen.

Handige sjablonen

Op basis van je ontwerp maken we een aanpasbaar sjabloon dat eenvoudig gepersonaliseerd kan worden. En dit zonder professionele software. Jij beslist zelf de vrijheid van de eindgebruiker.

Iedereen ontwerper

Zodra het ontwerp klaar is kan je drukwerk meteen worden besteld op de gebruiksvriendelijke manier die je van ons gewoon bent.


In de praktijk

Chiro

Maak en bestel gratis je flyer voor Iedereen Mee Op Kamp! Dankzij het handige sjabloon personaliseert elke vereniging zijn flyer in géén tijd.

OKRA-SPORT+

Promoot het nieuwe project van OKRA-SPORT+ in je trefpunt via de, gemakkelijk te personaliseren flyer. En maak zo iedereen warm voor dit nieuwe initiatief van Okra.


Radio Modern

Het bekendste retro swingfeest dat door ons land reist geeft via hun printshop lokale organisators de kans hun evenement te promoten. Datum en lokatie invullen en klaar, een voorbeeld van hoe eenvoudig het kan zijn.

Dag van de Jeugdbeweging

Eén dag waarop heel jeugdbewegend Vlaanderen in uniform naar school trekt. Meer dan 200 verschillende acties door heel het land worden gepromoot met dezelfde herkenbare affiche waarop een kleine ruimte is voorzien voor een aangepaste boodschap.


Femma

De organisatie Femma wil via hun eigen printshop leden de kans geven promotiemateriaal te bestellen. Ze kozen ervoor om een sjabloon aan te bieden dat met het invullen van enkele velden zo besteld kan worden. Er worden echter meerdere opties open gelaten voor wie wat creatiever is en meer zijn eigen ding wil doen. Het beste van twee werelden.

ZwartOpWit

Ook wij maken zelf gebruik van onze handige online editor. Zo maakten we een collectie kerst- en wenskaarten waar op een eenvoudige manier aanpassingen aan gedaan konden worden. Ook bieden we de mogelijkheid eigen fotokaarten te maken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch. Handig én snel gepersonaliseerde (wens)kaarten. Da's beestig, niet?!


Voor wie?

Een eigen printshop kan voor een bedrijf of een merk en door de lage opstartkost ook voor 
verenigen en/of evenementen.

Web to what?

Web2Print is de benaming van de technologie die we gebruiken als we een webgebaseerde toepassing bouwen die je doelgroep toelaat om binnen hun webbrowser hun drukwerk op te maken en meteen te bestellen.

Jij bepaalt de regels

We gaan samen met jou op zoek naar de perfecte balans om je eindgebruiker de vrijheid te geven zelf iets te creëeren zonder daarbij de regels van je huisstijl te overtreden.