help me!
zwart op wit is groen
 

100 % eigen productie,
80 jaar ervaring

www.zwartopwit.be is sinds 2000 de online afdeling van Drukkerij Bulckens! ZwartOpWit maakt dus gebruik van 80 jaar ervaring van Drukkerij Bulckens… Dat kunnen er weinig vertellen.

Een garantie voor vakkennis dus prima print- en drukwerk, snelheid en flexibiliteit.

PrePress, drukken, printen, afwerken, inpakken. De volledige productie is in eigen beheer, door onze eigen mensen, op onze eigen printers en drukpersen! Dat zijn meer dan 160 ervaren handen elke werkdag in de weer voor jou.

Via onze eenvoudige website plaats je makkelijk je bestelling. Je bestanden worden gratis gecontroleerd door de drukkerij.

75jaar
75jaar

Service

Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon...

Meer dan 4000 producten aan de juiste prijs

Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 4000 artikels. En opgepast ze zijn scherp.

Kwaliteiten

Met een uitgekiend aantal papiersoorten en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging.

Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende ZwartOpWit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.

Afwerking

Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, uitstansen, nummeren, … het kan allemaal!

Levering

ZwartOpWit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen.

Servicepunt en afhaalpunt

Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!
online support