help me!

coronamaatregelen

Bestel je drukwerk bij Zwartopwit? Dan raden we je aan om je bestelling zelf op te halen in één van onze servicepunten. Zo ben je zeker dat je je drukwerk op tijd en veilig ontvangt. We werken hiervoor met een afsprakensysteem.

laatst geüpdatet op maandag 30 november

afhalen is sneller dan leveren

We weten hoe belangrijk het is om je drukwerk tijdig te ontvangen. Kies daarom bij je online bestelling voor afhalen in één van onze servicepunten. Zo ben je zeker dat je je drukwerk op de afgesproken leverdatum in handen hebt. Door de toegenomen drukte hebben de pakjesdiensten namelijk te kampen met extra vertragingen.

Om alles veilig te laten verlopen, kan je een tijdstip selecteren bij ontvangst van je orderbevestiging. We vragen je ook om vooraf online te betalen. Zo beperken we het contact in de servicepunten tot een minimum. Lukt dit niet, is er de mogelijkheid om cashloos te betalen via bancontact.

zo werkt het

  • plaats je bestelling via zwartopwit.be
  • kies voor gratis afhaling en selecteer een servicepunt in je buurt
  • bevestig je bestelling en betaal bij voorkeur online
  • je ontvangt per mail een opdrachtbevestiging met een link om je tijdstip te kiezen
  • wij zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat op het door jou gekozen moment

Je kan je gekozen tijdstip nadien nog altijd wijzigen via dezelfde link.

aanleveren en afhalen

Onze aanlever- en levertermijnen wijzigen niet.

Voel je je niet 100%, vertoon je symptomen of zit je in quarantaine? Laat je drukwerk dan ophalen door iemand anders.

ik bescherm jou, jij beschermt mij

Het dragen van een mondmasker blijft verplicht. Ook wij zien je graag met mondmasker wanneer je je drukwerk komt afhalen.

Het dragen van een mondmasker beschermt jou en anderen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het is een van de gezonde gewoonten die ons samen beschermt tegen het virus.

onze productiecapaciteit

De persen draaien en we beschikken over een ruime voorraad papier en inkt. We moeten daar ook niet flauw over doen, traditioneel drukken wij immers erg veel voor de getroffen sectoren, er is dus meer dan voldoende capaciteit.

bereikbaarheid

Telefonisch en via live chat zijn we op weekdagen bereikbaar van 9 tot 18u.

onze zorg voor elkaar

verplicht thuiswerk

Enkel de strikt noodzakelijke medewerkers zijn aanwezig.

compact ploegensysteem

We organiseerden ons in compacte teams die strikt noodzakelijk zijn om de bestellingen te verwerken. We beperken uiteraard de fysieke aanwezigheid.

mondmaskers

We kochten mondmaskers aan voor iedereen die op kantoor of in de productieruimtes werkt. Deze worden in heel de drukkerij gedragen.

social distance

Alle kantoormedewerkers die niet van thuis kunnen werken, zitten op een veilige afstand van elkaar. We kijken nauwlettend toe op de bewaring van deze afstand. Bij elke verplaatsing dragen ze een mondmasker.

contact

Heb je nog vragen over deze maatregelen of zoek je informatie?
info@zwartopwit.be of 014 28 58 78

Dank voor je begrip, tot binnenkort en... zorg goed voor elkaar!