help me!

maatregelen coronavirus

Onze productie in Herenthout blijft draaien. Want dat is wat we zijn: doordrukkers. We nemen uiteraard extra maatregelen om de strikte gezondheidsvoorwaarden en onze service te garanderen.

laatst geüpdatet op woensdag 13 mei

aanleveren en afhalen

Onze aanlever- en levertermijnen wijzigen niet. Onze servicepunten zijn beperkt geopend vanaf 20 mei. Om drukte te vermijden, werken we met tijdslots waarin je je bestelling kan afhalen. Je kan een tijdslot selecteren bij ontvangst van je orderbevestiging. We vragen om cashloos te betalen. Bij voorkeur online, via overschrijving vòòr levering of via bancontact.

Voel je je niet 100% of is er iemand uit je omgeving ziek, laat je drukwerk dan a.u.b. leveren.

We merken vandaag een toegenomen drukte bij onze verzendpartner. Hierdoor is het mogelijk dat je pakket langer onderweg is dan je normaal gewend bent.

onze productiecapaciteit

De persen draaien en we beschikken over een ruime voorraad papier en inkt. We moeten daar ook niet flauw over doen, traditioneel drukken wij immers erg veel voor de getroffen sectoren, er is dus meer dan voldoende capaciteit.

bereikbaarheid

Telefonisch en via live chat zijn we op weekdagen bereikbaar van 9 tot 18u.

onze zorg voor elkaar

verplicht thuiswerk

Enkel de strikt noodzakelijke medewerkers zijn aanwezig.

compact ploegensysteem

We organiseerden ons in compacte teams die strikt noodzakelijk zijn om de bestellingen te verwerken. We beperken uiteraard de fysieke aanwezigheid.

circulatieplan

In onze drukkerij heerst een strikt circulatieplan. We beperken het aantal toegangsdeuren en -poorten tot het strikt noodzakelijk minimum.

temperatuurmonitoring

Iedereen die de productieruimten en kantoren betreedt, vragen we om zijn of haar temperatuur te registreren. Bij verhoging wordt de toegang tot het bedrijf ontzegd.

social distance

Alle kantoormedewerkers zitten op een veilige afstand van elkaar. We kijken nauwlettend toe op de bewaring van deze afstand.

contact

Heb je meer prangende vragen mbt onze maatregelen of informatie?
bestel@zwartopwit.be of 014 28 58 78

Operationeel Manager: Koen Van Ouwenhuysen
koen@zwartopwit.be - 0499 93 60 58

Commercieel Directeur: Jef Kempen
jef@zwartopwit.be - 0499 93 60 63

Financieel Directeur: Geert Mans
geert@zwartopwit.be - 0496 26 50 02

Dank voor je begrip, tot binnenkort en... zorg goed voor elkaar!