help me!

Vacature Junior Account Manager


Gezocht: klantverzorger

Voor ons ZwartOpWit-team, daar waar we onze klanten begeleiden naar fantastisch drukwerk, zijn we op zoek naar een Junior Account Manager. Eentje die samen met de klanten het meest geschikte drukwerk zoekt en vindt en die de service die wij zo belangrijk vinden als vanzelf meedraagt.

Profiel

We zoeken een Junior Account Manager die als sleutelfiguur fungeert tussen de klant en onze drukkerij. Iemand die het overzicht behoudt op de offerte-aanvragen en binnenkomende orders. Orderbegeleiding is immers je tweede natuur, een feilloze productiedoorgang maakt je blij.

Heb jij feeling voor drukwerk, een scherp technisch inzicht en ben je administratief sterk? Heb je er zin in die competenties in te zetten om samen met onze klanten fantastische projecten te realiseren? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Loopt er toch iets fout, dan behandel jij de klacht met de nodige flair en zoek je snel en zelfstandig naar de best mogelijke oplossing. Uiteraard doe je dat niet alleen, je komt terecht in een beresterk team dat je met raad en daad bijstaat.

Je wordt m.a.w. helemaal vrolijk van oplossingsgericht meedenken met de klant, gebruikt daarbij zowel je creativiteit als inlevingsvermogen en berekent vervolgens de beste productcombinatie en productieroute. Je zoekt naar “the best for both worlds”, zowel voor de klant als voor ons bedrijf.

Lees nog even verder. Het wordt nog beter.

Je hebt bij voorkeur al een eerste relevante werkervaring in accountmanagement opgedaan en je bezit een bachelor grafische communicatie of hebt een gelijkwaardig denk- en werkniveau. Je bent een zelfstandig persoon met een oplossings- en klantgerichte werkinstelling. Je spreekt een aardig mondje Nederlands, Frans en Engels. Je bent bereid verslaafd te worden aan je leuke werk en niet allergisch aan de geur van inkt, papier en print.

Voor jou

Je komt terecht in een bedrijf zoals er geen dertien zijn in een dozijn als we dat even zelf mogen stellen. Drukkerij Bulckens/ZwartOpWit is een duurzame groene drukkerij, met een passie voor papier en grafisch vakmanschap.

Als koploper op het vlak van originaliteit, creativiteit en innovatie, hebben we bijna 20 jaar geleden als eerste een webshop gelanceerd waar klanten makkelijk en eenvoudig hun drukwerk kunnen bestellen: www.zwartopwit.be Ze vinden er bijna 9000 producten als antwoord op hun printprojecten. Zijn ze toch nog op zoek naar extra begeleiding en advies voor hun order, kunnen ze binnenkort bij jou terecht in het ZwartOpWit-team.

Ons bedrijf draagt tegelijkertijd ook graag zorg voor zijn medewerkers. Dat vinden we enorm belangrijk. Je krijgt hier de ruimte en de mogelijkheid om je job mee vorm te geven zodat je ook voor jezelf een ideaal werkbare manier kan vinden.

Daarnaast is het volgende ook mooi meegenomen:

  • een voltijds contract van onbepaalde duur
  • een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen
  • een eveneens mega-team waarmee je op een fijne en professionele manier samenwerkt

 

Heb je er zin in?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar koen.vanouwenhuysen@zwartopwit.be
of bel naar 014 28 58 78

Vacature:
Junior Account Manager voor drukkerij Bulckens/ZwartOpWit

Werkplek:
Drukkerij Bulckens BVBA
Grensstraat 9
2270 Herenthout

Neem zeker ook even een kijkje op onze website én ontdek wat onze klanten van ons vinden.

En met jou erbij gaan we voor nóg meer sterren!