help me!

James Bond kan wachten. Greta niet.

In tijden waarin bioscopen vechten om te overleven en blockbusters uitgesteld worden, verschijnt er een film die niet de luxe heeft om op de plank te blijven liggen. Een prachtige en bijzonder roerende film over klimaat-activist Greta Thunberg. Dankzij unieke toegang tot haar leven, zie je de beelden achter de bekende nieuwsfeiten. Een indrukwekkend, intiem en buitengewoon verhaal waar volharding, tragiek, levensgeluk en inspiratie op een manier samenkomen, zoals je zelden zag. Een film die, zolang de maatregelen het toelaten, nu vertoond moét worden. Want net als Greta, wacht ook de klimaatverandering niet.

Zwartopwit biedt je de kans om deze film gratis te bekijken. Geef een antwoord op onze wedstrijdvraag en misschien win jij wel één van de 50 duo-tickets voor een vertoning naar keuze. Het antwoord op de vraag zit verstopt op onze website. Kijk op iamgreta.be om een vertoning bij jou in de buurt te vinden.

Veel succes!

wedstrijdformulierWedstrijdreglement

De wedstrijd wordt georganiseerd door Drukkerij Bulckens bv, Grensstraat 9, 2270 Herenthout. Personeelsleden en bestuurders van Drukkerij Bulckens worden van de wedstrijd uitgesloten.

Je kan het wedstrijdreglement en het privacybeleid hier nalezen.