help me!

handige
handen

Vacature onderhouds- en storingstechnieker

Gezocht: een in-huis fixer. Onze persoonlijke superheld bij storingen en dagelijks onderhoud.

Fix een aspraak

Preventief

Een dag op onze drukkerij is nooit hetzelfde. Je staat in voor het preventief mechanisch en elektrisch onderhoud van onze productiemachines. Bij Zwartopwit staan we nooit stil. Innovatie in machines en materialen, daar draait het in ons bedrijf om. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen is een pluspunt, leergierigheid onontbeerlijk. Je werkt dan ook aan drukpersen en afwerkingsmachines van de nieuwste generatie.

Schema

De job beperkt zich niet enkel tot onderhoud. Een goede kennis van elektriciteit, elektronica, mechanica (incl. hydraulica en pneumatica) is een must. Elektrische schema’s kennen geen geheimen voor je. Kennis PLC is dan weer mooi meegenomen. Je werkt zelfstandig en beheerst. Een eerste ervaring als storingstechnieker is een vereiste. We kijken naar je kwalificaties, behendigheid en kunnen op de werkvloer.

Workflow

Het al dan niet draaien van onze machines heeft een rechtstreekse invloed op onze dagelijkse werking. Een goede workflow garandeert onze vaste deadlines. In stressvolle situaties kan je constructief overleggen om tot een oplossing te komen. In geval van nood is een permanentie vereist. Problemen efficiënt oplossen of nog beter voorkomen behoort tot je takenpakket. Je wordt dan ook op handen gedragen door ongeveer 100 collega’s.

Fix een bezoekje

Mail je CV en motivatiebrief naar koen@zwartopwit.be en overtuig ons waarom jij een onderhoudend gesprek wil.

Werkplek: Drukkerij Bulckens BV,
Grensstraat 9 2270 Herenthout

XXL-hal van zwartopwit