help me!

Verspreid het Femmagevoel
makkelijker dan ooit

met zelfgemaakt drukwerk

Alle vrouwen zijn welkom bij Femma. Een eerste stap is zorgen dat alle vrouwen in je buurt weten dat jouw Femmagroep bestaat en wat jullie zoal organiseren. Gelukkig is het nu nog gemakkelijker om het Femmagevoel te verspreiden dankzij de nieuwe Femma printshop.

Hieronder vind je de sjablonen en een korte video die laat zien wat mogelijk is.

De online ontwerpen

In deze video kan je enkele mogelijkheden van onze editor ontdekken. Je kiest zelf of je straks kleine aanpassingen wil doen aan de vooraf gemaakte ontwerpen of liever met een wit blad wil beginnen en creatief aan de slag wil gaan.

Inspiratie?

Je hebt weinig eigen foto's en wil toch graag wat beelden toevoegen in het basisontwerp.
Dan kan je hier wat foto's van Femma downloaden die je vrij kan gebruiken.
Lees alles op 'Femma maakt het’ over hoe je aan de slag kan gaan in de printshop.

Bestel gratis drukwerk

Eén keer per jaar kan een femmagroep gratis 500 flyers A6 (inclusief BTW en levering) bestellen. De code is ook geldig voor gebruik op ander drukwerk van Zwartopwit. De codes worden per email verzonden naar de 1ste contactpersoon van jullie Femmagroep mid januari 2021. De codes blijven geldig tot 31/12/2021 Niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar groepsbegeleiding@femma.be.

Meer of minder flyers? Of lever iets anders bestelen? Dat kan! Je bent vrij om iets anders bij Zwartopwit te bestellen. Dankzij de code krijg je een korting die overeenstemt met de waarde van 500 flyers en 1 verzendkost. Kies je voor iets duurder dan betaal je hiervan de meerprijs zelf.