help me!

Bekijk of pas je
vorige ontwerpen aan:

Mijn online ontwerpen
 

Dag van de jeugdbeweging 2017

Speelt!

Dag enthousiasteling en welkom op de affichepersonalisator voor
Dag van de Jeugdbeweging 2017!

20 oktober is dé dag waarop alle jeugdbewegingen samen naar buiten komen. We trekken in onze jeugdbewegingskledij naar school, naar het werk of naar het traditioneel ontbijt in verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen en Brussel. We vieren feest, want de jeugdbeweging is ontdekken, experimenteren, samen iets beleven en vooral veel plezier maken!

Dag van de Jeugdbeweging is elk jaar opnieuw de jeugdbewegingen in de kijker zetten en daar hoort uiteraard een affiche bij! Zet jouw actie in de kijker en gebruik deze website om de affiche van Dag van de Jeugdbeweging te personaliseren.

Hoe werkt het?

Personaliseer eerst je affiche. Via deze site kan je zelf een tekst toevoegen aan de bestaande affiche. Vul daarna je gegevens in en bestel jouw affiche!

Via dag van de jeugdbeweging kan je jouw actie registreren. Na de registratie ontvang je een promocode. Die promocode is geldig voor 30 gratis affiches in A3-formaat. Vul de code in wanneer je jouw bestelling afrondt. Je kan natuurlijk ook meer affiches bestellen.
Na de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de datum wanneer je affiches klaar zullen zijn.

Bestellen kan tot 06/10. Ontwerp je affiche dus tijdig. Je kan nadien nog zelf affiches bijdrukken, maar niet meer personaliseren.

Disclaimer

We willen met de gepersonaliseerde affiche jouw actie in het kader van Dag van de Jeugdbeweging ondersteunen. Als je hiervan gebruik wil maken, verwachten we dat je dit doet binnen het kader en de visie van Dag van de Jeugdbeweging (dus geen reclame voor alcohol, fuiven of andere zaken die niet binnen onze visie passen).

LAAT VAN JE HOREN! GEBRUIK DE HASHTAG #DVDJB

Personaliseer deze affiche

Maak je drukwerk eenvoudig zelf met de
Dag van de jeugdbeweging Print-Editor.
Klik op het design en plaats er je eigen gegevens op.


Tip: Gebruik Google Chrome voor het meest optimale gebruik van onze Print-Editor!