help me!

Alles voor je communie- & lentefeest

ontwerp je eigen drukwerk

ZwartOpwit heeft alles in huis wat je nodig hebt voor een communie-of lentefeest in jouw eigen smaak en stijl: fotokaarten, menu’s, placemats, bierviltjes, wegwijzers… Alléén voor de kinderen in kwestie moet je zelf zorgen...

Gebruik Google Chrome voor het meest optimale gebruik van onze online Print-Editor.

Kaarten

Het mooiste drukwerk voor je communicant vind je op www.zwartopwit.be. Ontwerp zelf je fotokaarten of maak je keuze uit onze prachtige ontwerpen en voeg eenvoudig je eigen foto's toe. Vergeet ook de uitnodigingen niet, zodat je gasten tijdig op de hoogte zijn van jouw feest.

Kaarten

Uitnodigingen

vanaf € 19.30

A5, A6, enkele kaart, 2-luik,... laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen uitnodiging met foto's en een leuke tekst.

Er is geen leukere herinnering dan een fotokaart met een persoonlijk woordje. Bij ZwartOpWit kan je kiezen uit een breed gamma papiersoorten en formaten.

Retro is in! Laat je fotokaarten drukken in het retro bladwijzerformaat. Geef de kaarten cadeau aan je klasgenoten en genodigden op je feest.

Enveloppen in alle kleuren. Kies een passende kleur bij je uitnodiging en fotokaarten. We leveren de gekleurde enveloppen standaard onbedrukt.

Bedankjes

Schenk je klasgenoten en gasten een beestig aandenken aan je communie- of lentefeest. Vergeet ook geen extraatje te voorzien voor je meter, peter, oma of opa. Selecteer je mooiste communiefoto's en laat ze afdrukken op één van onze prachtige fotomaterialen.

Een origineel cadeau voor je klasgenoten. Een magneet met je naam en eigen ontwerp. Wedden dat iedereen jaloers zal zijn?

Personaliseer je snoepzakje met een zelf ontworpen label. Ideaal als aandenken aan deze onvergetelijke dag.

Met een zelf ontworpen sticker personaliseer je makkelijk je bedankjes. Verkrijgbaar met rechte of ronde hoeken en cirkelvormig.

Speciale mensen verdienen
'n speciaal aandenken. Verras je meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,...

Cadeautips

Doet je klein- of petekind binnenkort zijn/haar communie? Staat er binnenkort een lentefeest op de planning? Laat je inspireren door ons gamma gepersonaliseerde cadeaus. Van een bedrukte luxe doos tot een reuzegrote fotopuzzel.

Prachtige luxe dozen in verschillende formaten. Verzamel er je mooiste foto's en kaarten in. Of gebruik het als verpakking van je geschenken.

Speciale mensen verdienen
'n speciaal aandenken. Verras je meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,...

Luxueuze reuzegrote PVC 3 mm fotopuzzel verpakt in een prachtige cadeaudoos. Twee beschikbare formaten: 90x90cm en 120x120cm.

Inkleding

Zorg voor een feestelijke inkleding. Van wegwijzers, tuinbanners tot een prachtige menukaart en placemats. Laat je hier inspireren!

Iedereen mag weten dat jij een feest geeft! Wijs alle gasten de weg naar je communiefeest met je eigen gepersonaliseerde wegwijzers. Exclusief staander.

ZwartOpWit biedt prachtige tuinbanners aan een zeer voordelig tarief. Een schitterende foto of je naam op mega-groot formaat en je tuin ziet er meteen extra feestelijk uit!

Een origineel idee voor je communie- of lentefeest. Laat je eigen gepersonaliseerde bierviltjes drukken. Een handig en orgineel hebbeding!

Het is niet altijd even simpel om elke nonkel, tante, neef en nicht op de juiste stoel te placeren. Daarom deze slimme oplossing: tafelkaartjes.

Lekker eten mag niet ontbreken op deze feestelijke dag. Een prachtig menu op tafel doet de genodigden gegarandeerd watertanden.

Kies voor A3 placemats, druk er een foto, tekst of leuke kleurplaat op, nu nog een doos kleurpotloden en de jongste feestvierders kunnen aan de slag. Dolle pret verzekerd!

Nieuw in ons gamma! Stempels voor een onuitwisbare indruk. Personaliseer je enveloppen, zakdoekjes,... Voor elke toepassingen hebben wij een geschikte stempel.