help me!

Alles voor je communie- & lentefeest

ontwerp eenvoudig je eigen drukwerk

Zwartopwit.be heeft alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle aankleding van je communie of lentefeest. Ga zelf aan de slag met onze ZwartOpWit print-editor en maak een ontwerp volledig naar jouw smaak!

Kaarten

Het mooiste drukwerk voor je communicant vind je op www.zwartopwit.be. Ontwerp zelf je fotokaarten of maak je keuze uit onze prachtige ontwerpen en voeg eenvoudig je eigen foto's toe. Vergeet ook de uitnodigingen niet, zodat je gasten tijdig op de hoogte zijn van jouw feest.

Kaarten

Uitnodigingen

vanaf € 19.30

A5, A6, enkele kaart, 2-luik,... laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen uitnodiging met foto's en een leuke tekst.

Kaarten

Fotokaarten

vanaf € 19.30

Er is geen leukere herinnering dan een fotokaart met een persoonlijk woordje. Bij ZwartOpWit kan je kiezen uit een breed gamma papiersoorten en formaten.

Kaarten

Retrokaartjes

vanaf € 18.60

Retro is in! Laat je fotokaartjes drukken in het retro bladwijzerformaat. Geef de kaartjes cadeau aan je klasgenootjes en genodigden op je feest.

Kaarten

Enveloppen

vanaf € 9.00


Enveloppen in alle kleuren. Kies een passende kleur bij je uitnodiging en fotokaarten. We leveren de gekleurde enveloppen standaard onbedrukt.

Bedankjes

Schenk je klasgenootjes en gasten een beestig aandenken aan je communie- of lentefeest. Vergeet ook geen extraatje te voorzien voor je meter, peter, oma of opa. Selecteer je mooiste communiefoto's en laat ze afdrukken op één van onze prachtige fotomaterialen.

Bedankje

Magneetjes

vanaf € 10.95


Een origineel cadeau voor je klasgenootjes. Een magneetje met je naam en eigen ontwerp. Wedden dat iedereen jaloers zal zijn?

Bedankje

Snoeplabels

vanaf € 19.20


Personaliseer je snoepzakje met een zelf ontworpen label. Ideaal als aandenken aan deze onvergetelijke dag.

Bedankje

Stickers

vanaf € 6.00


Met een zelf ontworpen sticker personaliseer je makkelijk je bedankjes. Verkrijgbaar met rechte of ronde hoeken en cirkelvormig.

Bedankje

Fotoprints

vanaf € 12.65


Speciale mensen verdienen
'n speciaal aandenken. Verras je meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,...

Cadeautips

Doet je klein- of petekind binnenkort zijn/haar communie? Staat er binnenkort een lentefeest op de planning? Laat je inspireren door ons gamma gepersonaliseerde cadeaus. Van een bedrukte luxedoos tot een reuzegrote fotopuzzel.

Cadeautip

Dozen

vanaf € 9.50


Prachtige luxe dozen in verschillende formaten. Verzamel er je mooiste foto's en kaarten in. Of gebruik het als verpakking van je geschenkjes.

Cadeautip

Fotoprints

vanaf € 12.65


Speciale mensen verdienen
'n speciaal aandenken. Verras je meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,...

Cadeautip

XXL Fotopuzzel

vanaf € 79.00

Luxueuze reuzegrote PVC 3 mm fotopuzzel verpakt in een prachtige cadeaudoos. Twee beschikbare formaten: 90x90cm en 120x120cm.

Inkleding

Zorg voor een feestelijke inkleding. Van wegwijzers, tuinbanners tot een prachtige menukaart en placemats. Laat je hier inspireren!

Inkleding

Wegwijzers

vanaf € 10.00

Iedereen mag weten dat jij een feest geeft! Wijs alle gasten de weg naar je communiefeest met je eigen gepersonaliseerde wegwijzers. Exclusief staander.

Inkleding

Tuinbanners

vanaf € 13.10

ZwartOpWit biedt prachtige tuinbanners aan een zeer voordelig tarief. Een schitterende foto of je naam op mega-groot formaat en je tuin ziet er meteen extra feestelijk uit!

Tafelinkleding

Bierviltjes

vanaf € 20.43

Een origineel idee voor je communie- of lentefeest. Laat je eigen gepersonaliseerde bierviltjes drukken. Een handig en orgineel hebbeding!

Tafelinkleding

Tafelkaartjes

vanaf € 22.50


Het is niet altijd even simpel om elke nonkel, tante, neef en nicht op de juiste stoel te placeren. Daarom deze slimme oplossing: tafelkaartjes.

Tafelinkleding

Menukaarten

vanaf € 22.30

Lekker eten mag niet ontbreken op deze feestelijke dag. Een prachtig menu op tafel doet de genodigden gegarandeerd watertanden.

Tafelinkleding

Placemats A3

vanaf € 14.00

Kies voor A3 placemats, druk er een foto, tekst of leuke kleurplaat op, nu nog een doos kleurpotloden en de jongste feestvierders kunnen aan de slag. Dolle pret verzekerd!

Inkleding

Stempels

vanaf € 20.60


Nieuw in ons gamma! Stempels voor een onuitwisbare indruk. Personaliseer je enveloppen, textiel,... Voor diverse toepassingen hebben wij een geschikte stempel.