help me!
datum: 25/03/2019

Weg met de ooievaar?

Originele alternatieven voor de aankondiging van je baby


Weg met de ooievaar?

Anno 2019 brengt de ooievaar alsmaar minder kindjes. Je ziet hem nog wel in het straatbeeld maar de - ooit zo populaire - aankondigingsooievaar is op z’n retour. Deze leuke alternatieven hebben daar alles mee te maken:

Tuinbord

Bestel een bord met de naam van je kindje. Kies voor een strakke rechthoek of een uitgefreesd geboortebord. PVC en kanaalplaat zijn perfecte materialen. Plaats zelf een paal in de grond waaraan je het bord kan bevestigen en alle passanten zijn meteen op de hoogte van de komst van jullie baby. Gebruik het geboortebord achteraf als decoratie in de babykamer.

Tuinbanner

Laat je gepersonaliseerde geboortebanner voorzien van ringen en hang hem in een frame in je voortuin. Of span het zeil tussen bomen of palen. Een strak ontwerp of iets speels? Alles kan!

Raamsticker

Laat het ontwerp van je geboortekaartje drukken op een (transparante) raamfolie. Tip: Kies voor een removable. Laat je hem langer dan 6 maanden hangen, dan wordt de lijmlaag ook permanent en krijg je de sticker er wat moeilijker af.

V-bord

Is het gras groener aan de overkant en ben je zelf niet gezegend met een (grote) voortuin. Woon je op een appartement of rijwoning? Al eens gedacht aan een
V-bord. Meestal worden deze borden gebruikt als promo bij de verkoop van een huis. Maar jullie hebben toch ook net een kindje gekocht? Een budgetvriendelijke oplossing. Verkrijgbaar in 4 formaten.

Origineel hoeft niet duur te zijn
Links: Frontlitbanner voorzien van 4 hoekringen I Rechts: Geboortesticker Studio Doris