help me!
datum: 29/06/2017
categorieën: XXL en vacature

Laurens zoekt een opvolger

Vacature XXL-medewerker


Ik ben Laurens
en ik zoek een opvolger.

Laurens (24) werd als tiener op school gebeten door de grafische microbe. Op de XXL-afdeling van ZwartOpWit print hij momenteel op alle soorten materialen: aluminium, hout, zelfklevende folies... In september start voor hem een nieuwe uitdaging als leerkracht: "Ik wil nu zelf jonge gasten warm maken voor dit prachtige vak. Maar eerst nog een waardige opvolger vinden."

Ik kwam hier heel toevallig terecht. Tijdens mijn vorige job bestelde ik regelmatig drukwerk via zwartopwit.be. De service en kwaliteit die ze boden sprak mij enorm aan. De klant staat centraal, dat is echt top. De leuke website maakt het eveneens zeer aangenaam om drukwerk online te bestellen. Super eenvoudig en vooral razendsnel.

Toen het me tijd leek voor een nieuw avontuur gaf een kennis bij ZwartOpWit me het mailadres voor een open sollicitatie. Een paar maanden later kreeg ik plots telefoon van Manu, de zaakvoerder, met de vraag of ik eens wilde langskomen om kennis te maken. Van het een kwam het ander en enkele weken later maakte ik deel uit van het jonge XXL-team.

Gratis fitness

Een dag bij ZwartOpWit ziet er nooit hetzelfde uit. De uren schommelen van 6 tot 9 uur per dag, afhankelijk van de hoeveelheid werk. Er hangt zeker geen "nine to five" mentaliteit, wat mij heel erg bevalt. Het leuke aan een werkweek is dat er telkens naar twee deadlines gewerkt wordt: woensdag en vrijdag. De tijd vliegt letterlijk voorbij doordat je constant in de weer bent.

In de XXL-afdeling verwerk ik enorm veel soorten materialen. Hierdoor is elke dag wel anders. De job beperkt zich zeker niet tot enkel "printen". Al het bedrukte materiaal (aluminium, hout, zelfklevende folies...) moet op maat worden gesneden of gefreesd.
Ik hoef 's avonds niet meer naar de fitness, die krijg ik er gratis en voor niets bij.

Ik leer nog elke dag bij. Niet te geloven hoe uitgebreid de large-format wereld is. Maatwerk voor klanten, testen op nieuwe materialen... ZwartOpWit is heel erg mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen, super interessant en afwisselend! Nu het festivalseizoen volop aan de gang is, is het voor een fuifbeest als mij ook tof om dit soort reclamewerken te mogen verwerken. De muziekboxen in onze werkhal klinken bovendien geweldig!

Microbe

Het is altijd een droom geweest om als leerkracht aan de slag te gaan in de school waar ik vroeger een grafische opleiding volgde. Ik wil graag zelf jonge gasten warm maken voor dit prachtige vak. Een tijdje terug kreeg ik de vraag om enkele vrijgekomen lesuren op te vullen.

Ik stond voor een belangrijke keuze: deze fijne, werkzekere job opgeven of een andere uitdaging van groot formaat aangaan? Na een aantal slapeloze nachten hakte ik de knoop door. Deze kans kan ik echt niet laten liggen. Vanaf 1 september ga ik terug naar school en sta ik voor de eerste maal aan de andere kant van de klas. Spannend!

Niet twijfelen, gewoon doen!

Deze vacature werd intussen ingevuld. Maar we staan steeds open voor vrije sollicitaties.

Stuur gerust een mailtje via manu@zwartopwit.be of bel naar ZwartOpWit op het nummer 014 28 58 78

Tot snel!