help me!

Wie zijn we?

Drukkerij Bulckens:

Drukkerij Bulckens heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal 80 jaar geleden in Herenthout.
En na 80 jaar is de Drukkerij vandaag nog steeds 100% puur Belgisch. In een economie waarin de grote spelers meestal voor goedkope buitenlandse arbeid kiezen, houden we de productie bij Bulckens bewust lokaal om zo de kwaliteit te garanderen.

ZwartOpWit:

www.zwartopwit.be is sinds 2000 de beestige online afdeling van drukkerij Bulckens. En dus maakt ZwartOpWit gebruik van 80 jaar ervaring van Drukkerij Bulckens… Dat kunnen er weinig vertellen.

Meer dan 80 beestige experten:

Onze waarden vormen de basis van onze dagelijkse inspanningen en worden hoog in het vaandel gedragen door al onze medewerkers. Ze zijn gepassioneerd door onze diensten en alle aspecten van het drukwerk. We staan onze klanten voortdurend bij en slagen erin om hun verwachtingen te overtreffen. Kennis & toewijding zijn hiervoor de sleutelwoorden!

Door de toenemende groei de afgelopen jaren, werden niet alleen opslag-en productieruimten vergroot. Ook het machinepark werd grondig vernieuwd en uitgebreid. Op deze manier vergroten we onze flexibiliteit en kunnen we nog meer op maat van de klant gaan werken.

Plaats van tewerkstelling:

Drukkerij Bulckens – ZwartOpWit
Grensstraat 9
2270 HerenthoutBekijk alle vacatures