help me!

transport

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Facebook-wedstrijd
‘Maak ff tijd voor je Selfie’

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan ZwartOpWit.

Wat is de prijs?
Een drukwerkpakket twv €250 (incl. BTW). De prijs is niet inruilbaar tegen geld.

Hoe wordt de winnaar gekozen?
De selfie met de meeste likes op het einde van de wedstrijd wint, met een minimum van 10 likes. In geval van ex aequo’s zal de persoon die het eerst deelnam winnen. De winnaar wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht. Bij weigering van de prijs, of als de prijs niet in ontvangst wordt genomen, wordt een nieuwe winnaar op dezelfde voorafgaande wijze aangeduid.

Hoe wordt de winnaar gecontacteerd?
De winnaar wordt gecontacteerd via een bericht op Facebook. De prijs wordt via email bezorgd aan de winnaar in de vorm van een kortingscode geldig voor aankopen binnen de website van ZwartOpWit.be. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen van ZwartOpWit. De promocode is geldig tot 31/07/2015.

Wie mag meedoen met de actie?
De wedstrijd staat open voor alle personen die op het Belgisch grondgebied wonen met een minimum leeftijd van 18 jaar, met uitzondering van werknemers van ZwartOpWit en de met haar verbonden bedrijven (zij kunnen wel deelnemen, maar niet winnen). Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor het beeld dat hij inzendt. Gewelddadige of aanstootgevende beelden worden door ZwartOpWit verwijderd en kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd.

Wat is de actieperiode?
De actie loopt van 08/09/14 08u00 tot 31/10/14 23u59. Laattijdige deelnames worden niet ontvankelijk verklaard en komen bijgevolg niet in aanmerking voor de toekenning van de prijzen.Deelname aan deze wedstrijd houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren. In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt ZwartOpWit zich uitdrukkelijk het recht om de betrokken deelnemer zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden uit te sluiten.

ZwartOpWit behoudt zich het recht om de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.