help me!

Geboortedrukwerk

Alles voor je kleine spruit!

ZwartOpWit heeft alles wat je nodig hebt voor de aankondiging van jouw kleine spruit en voor de inkleding van de babyborrel of doopfeest. Van geboortekaartjes, enveloppen, fotokaarten, placemats en stickers tot tuinbanners en naamborden. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan geboortedrukwerk en laat je hier inspireren.

Geboortekaartjes

Iedereen mag weten dat je kleine spruit geboren is. Kies voor een standaard formaat of ga voor een echte eyecatcher in je eigen formaat.

Kleine kaartjes

Voeg kleine kaartjes toe bij je geboortekaartje om de datum en plaats van de babyborrel bekend te maken. Ook ideaal om info over de geboortelijst op te vermelden.

Gekleurde enveloppen

Enveloppen in alle kleuren! Kies een passende kleur bij je geboortekaartjes. We leveren de gekleurde enveloppen onbedrukt

Metalen of witgelakte dozen

Prachtige luxe metalen of witgelakte dozen. Van een witgelakte pennendoos of koekentrommel tot een prachtige metalen A4 doos. Verzamel er je mooiste foto’s en kaarten in van je kleine spruit!

Snoeplabels

Personaliseer je snoepzakje met een zelf ontworpen label. Ideaal als doopsuiker.

Stickers

Met een zelf ontworpen sticker personaliseer je makkelijk je doopsuiker. Verkrijgbaar met rechte of ronde hoeken en cirkelvormig.

Magneetjes

Een origineel idee voor je doopsuiker. Een magneetje met de naam van je baby.

Ronde doosjes

Ontwerp je uniek gepersonaliseerd metalen luxe doosje. Geef het cadeau aan de gasten van je babyborrel. Een echte blikvanger!

Bedankkaarten

Bedank je familie en vrienden voor de lieve attenties. Niets leuker dan een mooie fotokaart met een persoonlijk woordje op. Bij ZwartOpWit kan je kiezen uit een breed gamma papiersoorten en formaten.

Retrokaartjes

Retro is in! Laat je fotokaartjes drukken in het retro bladwijzerformaat. Geef de kaartjes cadeau aan de genodigden op de babyborrel van je kleine spruit.

Bierviltjes

Een origineel idee voor je babyborrel of doopsel. Laat je eigen gepersonalisserde bierviltjes drukken. Een handig en origineel hebbeding!

Placemats

Kies voor A3 placemats, druk er een toffe kleurplaat op, nu nog een doos kleurpotloden en de jongste gasten op je babyborrel of doopsel kunnen aan de slag. Pret verzekerd!

Menukaarten

Verwen je gasten op de babyborrel of doopsel met lekkere hapjes en drankjes. Plaats op de tafels enkele menukaarten en het watertanden kan beginnen.

Fotopuzzel XXL

Nieuw in ons gamma! Luxueuze reuzegrote PVC 3 mm fotopuzzel verpakt in een prachtige cadeaudoos. Ideaal als cadeau voor je oma en opa of meter en peter.

Fotoprint

Speciale mensen verdienen ’n speciaal aandenken. Verras de kersverse meter, peter, oma en opa met een prachtige fotoprint op ALU, PVC, hout, plexi,…

V-bord geboorte

Geen voortuin? Kondig de geboorte van je spruit aan met een prachtig V-bord. Makkelijk aan te brengen op je raam en weer te verwijderen.

Naambord tuin

Iedereen mag weten dat jullie kindje geboren is! Plaats een gepersonaliseerd naambord in je tuin.
exclusief staander

Tuinbanner

Met een prachtige gepersonaliseerde tuinbanner in je tuin kondig je de geboorte van jullie kindje aan. Geen voortuin? Hang deze banner aan je voorgevel.

Wegwijzer

Wijs alle gasten voor je babyborrel of doopsel de weg met gepersonaliseerde wegwijzers.
exclusief staander

Stempels

Nieuw in ons gamma! Zelfinktende stempels, personaliseer er je bedankjes mee. Gebruik de textielstempel als marker. Of breng last-minute info aan op je geboortekaartje. Voor diverse toepassingen hebben we een geschikte stempel.

Tafelkaartjes

Het is niet altijd even simpel om elke oom, tante, neef en nicht op de juiste stoel te placeren op je babyborrel of doopsel. Daarom deze slimme oplossing: tafelkaartjes


Honger naar meer?
Terug naar boven