help me!

Zwartopwit.be heeft alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle aankleding van je communie of lentefeest. Een communiefeest in het vooruitzicht? Voor jouw feestvarken mag er niets ontbreken op deze onvergetelijke dag.

Heb je nog geen ontwerp voor je uitnodigingen, menu’s of fotokaarten? Ga zelf aan de slag met onze ZwartOpWit
print-Editor en maak een ontwerp volledig naar je smaak.

Ontdek onze producten

Bierviltjes

Een origineel idee voor je communie- of lentefeest. Laat je eigen gepersonaliseerde bierviltjes drukken. Een handig en origineel hebbeding!

Ronde doosjes

Ontwerp je uniek gepersonaliseerd metalen luxe doosje. Kies een doosje uit onze collectie en laat je creativiteit de vrije loop. Een echte blikvanger!

Enveloppen

Enveloppen in alle kleuren!. Kies een passende kleur bij je uitnodiging en fotokaarten. We leveren de gekleurde enveloppen onbedrukt.

Fotoprints

Speciale mensen verdienen ’n speciaal aandenken. Verras je meter, peter, oma en opa met een prachtige foto-print op ALU, PVC, hout, plexi,…

Fotokaartjes

Er is geen leukere herinnering dan een fotokaart met een persoonlijk woordje. Bij ZwartOpWit kan je kiezen uit een breed gamma papiersoorten en formaten.

Magneetjes

Een origineel cadeau voor je klasgenootjes. Een magneetje met je naam en eigen ontwerp. Wedden dat iedereen jaloers zal zijn?

Menukaarten

Lekker eten mag niet ontbreken op deze feestelijke dag. Een prachtig menu op tafel doet de genodigden gegarandeerd watertanden.

Placemats

Kies voor A3 placemats, druk er een foto, tekst of leuke kleurplaat op, nu nog een doos kleurpotloden en de jongste feestvierders kunnen aan de slag. Dolle pret!

Retrokaartjes

Retro is in! Laat je fotokaartjes drukken in het retro bladwijzerformaat. Geef de kaartjes cadeau aan je klasgenootjes en de genodigden op je feest.

Snoeplabels

Personaliseer je snoepzakje met een zelf ontworpen label. Ideaal als aandenken aan deze onvergetelijke dag.

Stickers

Met een zelf ontworpen sticker personaliseer je makkelijk je bedankjes. Verkrijgbaar met rechte of ronde hoeken
en cirkelvormig.

Tafelkaartjes

Het is niet altijd even simpel om elke oom, tante, neef en nicht op de juiste stoel te placeren. Daarom deze slimme oplossing: tafelkaartjes

Tuinbanners

ZwartOpWit biedt prachtige tuinbanners aan een zeer voordelig tarief. Een schitterende foto of je naam op mega-formaat en je tuin ziet er meteen extra feestelijk uit!

Uitnodigingen

A5, A6, enkele kaart, 2-luik, 3-luik bestel er een bijhorende enveloppe bij,… laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen uitnodiging met foto’s en leuke tekst.

Wegwijzers

Iedereen mag weten dat jij een feest geeft! Wijs alle
gasten de weg naar je communiefeest met je eigen gepersonaliseerde wegwijzers. Exclusief staander.

Rechthoekige dozen

Prachtige luxe metalen A5 en A4 dozen. Of wat dacht je van een witte koekentrommel of pennendoos? Verzamel er je mooiste foto’s en kaarten in.

XXL fotopuzzel

Luxueuze reuzegrote PVC 3 mm fotopuzzel verpakt in een prachtige cadeaudoos. Twee beschikbare formaten: 90×90cm en 120×120cm.

Pallet

Een prachtige fotoprint op planken. Door je foto op een pallet te printen geef je een natuurlijke en robuuste uitstraling aan je beeld.